fredag 30 september 2011

Fredag 30/9-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till två tiden nått sånt igår och sov sedan fram till nio. Sedan låg jag vaken till tio och tänkte nu kan jag nog somna men då satte grannen igång med att borra så det sket sig. Låg sedan ända till tolv innan jag kom ur sängen, fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till halv tre tiden då jag drog till ICA för att handla lite. När jag var klar med detta så stack jag till apoteket för att köpa lite smärt gel. Sedan hem igen och drog igång med att steka mina kycklingben, efter detta så satte jag igång med middagen. Hade idag kotletter med mos och pepparsås till. Såg mina serier idag när jag åt med men fick spara en film tills imonn. Så såg mina serier när jag åt lunch med idag fick ut kycklingen med och stoppade sedan den i påsar in i frysen. Så mycket att göra idag men jag fick allt gjort ändå så en bra dag idag. Mer då? Jo jag skannade datorerna idag och jag tror det gick fortare idag än innan om det var den sista uppdateringen som gjorde det. För XP:n gick fort idag även att jag inte fick igång den förrän till halv fyra idag. Så det gick fort mot vad det brukar göra. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen tills imonn med mera.

TRÄNING: Ja då kör jag imonn storstretch igen då ja, har ont i foten ännu och jag tror det går lite längre ut än jag visste så jag skall smörja lite mer idag och fram till söndag. Borde nog ha gjort detta innan men visste inte om det då.

ROMAN: Ja har inte mer än 20 sidor kvar sedan så är det nog en tio till som står på baksidan av dessa. Men jag fick mina tre sidor idag och det tog en och en halv timme idag att köra klart.

MUSIK: Ja inte mer på denna punkten för ett tag framöver nu. Men kanske kör jag lite ackord till måndag.

Ja inte mycket mer att säga idag så jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: