söndag 25 september 2011

Söndag 25/9-2011 20:05

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade som jag skulle igår sov sedan så där under natten fram till elva men jag gick inte upp förrän till halv tolv. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med att betala mina räkningar. Där efter så dammsög jag och så satte jag igång med hemsidan uppdatering 86 87 88 på spotify och 110 111 112 på startsidan och som ni ser så hade alla uppdaterat idag. Så efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Sedan hem igen och då var klockan redan tre när jag kom hem, jo jag fick i mig en mjukis innan jag stack med. Så sedan drog jag igång med middagen hade idag karréer med pommes. Såg mina serier idag med när jag åt och sedan lite mer när jag fick i mig lunchen till sex tiden. Mer? Mini blogg idag igen? Jo jag fick rätt bra över idag på lönen brukar ligga på 1000 nått sånt men idag fick jag 1400 efter jag betalade hemsidan. Så mer? Jo vi skall se om jag vann nått igår eller inte fick ju inget samtal så det var inte mycket pengar men kanske lite. Vi håller fortfarande tummarna eller hur, japp blir det nått så ser ni detta på twitter annars får in veta imonn att jag inte fick nått.

TRÄNING: Japp har packat idag och är redo för träningen imonn men foten är inte okey. Fan vet om den inte är svullen med, ja kanske är den det men skall köra gelen fram till söndag då har det gått en vecka så får vi se sedan. Så skall jag ringa till vårdcentralen imonn om armbågen med får se när jag kan få tid till detta då.

ROMAN: Ja nu till tisdag så är det klippning och så mat så den dagen går bort men till onsdag så skall jag köra igen.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör imonn om nått.

Ja vi hoppas på lite stålar idag spana in twitter om ni är nyfikna men det går nog som vanligt skulle jag tro. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: