måndag 26 september 2011

Måndag 26/9-2011 21:48

DAG: Jaha lite sen idag men nu är jag här, natt då igen, jag la mig som jag skulle och sov sedan fram till tio tiden. Men kom inte ur sängen förrän till elva tiden, skulle då ha fått i mig frukosten men kom på att jag skulle ringa läkaren. Så jag slog en signal och de skulle ringa upp till två tiden. Så sedan fick jag i mig frukosten och så gjorde jag inte nått fram tills de ringde. Fick tid till den 17è men till 10:30 måste upp tidigt som fan då men det var okey hoppas jag. Det är tränings dag med men hoppas jag orkar med träningen ändå. Så sedan har jag smörjt idag tolv sedan två och så tre för jag vill inte göra innan jag skulle sticka till träningen idag. Och det är bättre idag förhoppningsvis så är det borta till slutet av veckan. Men mer om detta nedan. Så har jag inte gjort nått idag, har vilat foten med så jag har legat på sängen rätt mycket idag. Så men när klockan slog fyra så drog jag till träningen, tränade och så hem stretch och så middag på det. Idag smakade det bra med träningsmaten och såg på Simsons med när jag åt den samma. Så mer? Nä inte mer idag men kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Japp träningen gick bra idag även om det gjorde lite ont i foten när jag körde benen på utfallet. Men jag måste nog köra om ett par övningar skulle vara bra om jag kunde börja om igen. Men då måste jag sova bättre innan annars är det inget ide. Vi får se hur det går med det. Och foten är bättre men inte bra men jag borde nog ha smörjt innan inte sedan söndag bara. Men vi får hoppas att det ger sig bara sedan kommer jag inte köra igen förrän jag har nya skor. Jag kanske kan få lite från morsan men vi får se de ligger på 800 så får jag 500 så får jag lägga till resten själv men inte denna månaden nästa i så fall.

ROMAN: Jaha imonn är det klippning som gäller och sedan mat så inget på denna punkt idag.

MUSIK: Ja klinkade lite idag men bara en stund, hoppas nu jag får svar eller iallafall en (ja här skulle jag ha skrivit order för att se benen på mig men jag kan inte stava till detta rönkten är det inte och jag vet inte hur det stavas men ni fattar väl) så jag kan få reda på vad det är som gör ont. Men vi får se vad som händer till den 17è.

Så ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: