fredag 23 september 2011

Fredag 23/9-2011 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till fyra tiden igår sov sedan så där under natten fram till kvart i tolv idag. Så jag hann bara tvätta håret idag innan jag fick sticka ner med tvätten. Så sedan upp och fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle slå kvart i ett. Lite sen idag så stack jag ner och hängde upp den samma. Efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Fick ta ut 300 för jag var tom idag på allt men fick med mig det jag skulle så. Sedan hem igen och slog igång datorerna till tre tiden men denna datorn gick bra men musikdatorn gick inte alls. Den låste sig på 14% sedan gick den inte längre men jag fick startat om den och den går nu men jag kommer stänga av den om den inte är klar till nio. Så sedan slog jag igång ugnen och så stack jag ner till kvart i fyra tiden. Och hämtade upp tvätten efter detta så drog jag igång med middagen. Hade idag karréer med klyft och pepparsås. Lika gott som alltid och såg på mina serier idag med när jag åt. Seg dag idag och kom upp så pass sent att jag kände mig jäktad. Jo ett samtal fick jag idag med men mer om detta nedan. Mer då? Jo jag fick svar från roboform idag och det kostar det för ett år inte per månad. Så nästa gång jag skall uppgradera så skall jag ta detta så kan jag ladda in det på andra datorn med. Så mer? Jo jag måst ringa till tandläkaren med tror de har glömt mig detta året får se till nästa vecka.

TRÄNING: Japp skall köra nytt schema ja eller rotera övningarna till nästa månad med. Så kör jag som vanligt sedan igen. Jo jag fick ett samtal idag med från sjukgymnasten skall ta och ringa på måndag och få en läkar tid för detta tänkte jag skulle köra två veckor till men jag tror det är bättre att ringa för det tar väl ändå en månad innan jag får tid.

ROMAN: Jaha då kör jag igen tills imonn hoppas på bra sömn bara så skall det nog gå bra.

MUSIK: Ja fan vet hur länge det kommer ta innan jag kan spela igen nu men det tar minst en månad innan jag kommer till läkaren så sedan vet jag inte mer förrän han har sett på det. Suck. Men blir det bra så är det ändå okey att det tar tid. Vi hoppas på det.

Ja det är fredag och jag skall snart lägga mig så jag säger idag gonatt och sov gott och förståss Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: