lördag 17 september 2011

Lördag 17/9-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, och en riktigt kass sådan med, somnade till ett tiden men sov sedan bara fram till fem. Låg sedan envist kvar till sju innan jag gick upp, tänkte jag kan nog somna ändå men inte heller. Så fick i mig frukosten och så la jag mig igen till nio tiden. Men blundade en gång var nog tio minuter eller nått sånt men sedan var det inte mer sömn. Så efter detta till elva tiden så drog jag igång med romanen. Körde fram till halv två tiden så var jag redan klar för idag så jag drog i mig en mjukis och så stack jag till ICA för att handla lite. Men jag köpte upp näst sista 100 idag blev lite mer än jag tänkte mig. Så sedan hem och satte igång med träningsmaten, körde wok idag får se hur det smakar till måndag. Så sedan var det storstretch som gällde för mig efter den samma så var det middag. Körde idag karréer och pommes igen men jag orkade inte gör annat idag så jag tog det igen. Och karréerna smakade skit helt enkelt men jag åt dem ändå, det var kant bitar som jag la i en påse. Men jag tog dem idag tänkte de går nog ner ändå, men det var inte gott alls. Så såg mina serier idag med när jag åt men sparade en tills imonn. Så mer? Grannarna har fest men vet inte om de stack ut nu. För det blev rätt lugnt nu men de kanske kommer igen, vi får se. Mer än detta då? Jo idag igen så kraschade utforskaren har sett att det är en hel del som har detta problem på internet. Men jag vet inte om det går att fixa på nått sätt. Skall kolla lite mer idag på det efter bloggen. Nä det fanns inte mer om det men många har detta problem med windows 7 64bit såg jag just nu. Och nej grannarna hade inte gått ut de kom igen, hoppas att de inte håller igång för länge inatt bara. Annars kommer det blir tungt på träningen till måndag.

TRÄNING: Ja körde jag storstretchen men det var segt idag var inte alls vig idag utan ovig.

ROMAN: Ja fick ut mina tre sidor idag med och snabbt eftersom jag kom igång tidigt idag.

MUSIK: Ja jag skulle testa med trummorna innan han ringer men jag vet inte vilken dag det var nu tror det var den 27è men det är mer än två veckor. Får se om jag testar till torsdag näste vecka då är det mer än två veckor.

Så mer än detta blir det inte idag så jag säger som jag brukar göra vid denna tid Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: