lördag 24 september 2011

Lördag 24/9-2011 20:03

DAG: Jaha natt i gen då ja, somnade igår som jag skulle till ett tiden men sov sedan så där under natten. Vaknade till sju åtta nio tio sedan efter detta så sov jag fram till tolv men bara i korta stunder. Sen var jag men fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till tre tiden eftersom jag var sen idag. Så efter detta så drog jag igång med stretchen men då var klockan redan över fyra. Så efter detta så var det middag hade idag kotletter med pepparsås och pommes såg på två serier och en film idag. Filmen var surrugates men Willis den var väl okey och jag sparade den med. Så mer? Inte mycket mer idag men jag fick gjort det jag skulle så okey då. Sedan har jag inte gjort mycket mer idag skall imonn betala räkningar och så skall jag dammsuga och så hemsidan som vanligt. Men jag skall ut en runda imonn med. Väldigt lite blogg idag mer? Jo jag tog ett konto på Google igår med på Google plus men vet inte om jag skall köra det eller inte. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Japp idag så har jag smörjt in foten med värkgel med idag skulle ha gjort detta innan men tänkte inte på det då. Skall köra imonn med så hoppas jag att det släpper till måndag annars så måste jag cykla då med. Stor stretchen gick bra idag men lite segt idag som vanligt på lördagar.

ROMAN: Ja sen var jag idag men hann ändå med mina tre sidor idag.

MUSIK: Ja då skall vi se vad läkaren säger om detta då. När jag nu får gå till honom eller henne kommer nog ta en månad innan jag kommer in men det får ta sin lilla tid bara jag blir bra så. Sedan skall jag köra igång med trummorna äntligen då.

Lördag idag och det är som alltid på lördagar dags att hålla tummarna för mig så kommer det upp på twitter hur mycket jag vann. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: