torsdag 22 september 2011

Torsdag 22/9-2011 21:45

DAG: Jaha natt igen då ja, och jag somnade rätt bra igår men sov sedan så där under natten. Vaknade redan till tio tiden idag. Men låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med trummorna sedan mer om detta nedan. Efter detta gjorde jag inte mycket allt spelade lite på datorn och så pillade lite mer med datorn. Har kollat upp lite mer om roboform idag men jag vet inte om det är per månad eller för ett år. Så jag mailade dem om det idag, får se vad de säger om det. Om det är per år så kommer jag uppgradera till det nya. Så mer efter detta så väntade jag bara på att klockan skulle slå fyra när det gjorde detta så drog jag till träningen. Tränade och så hem stretchade och så middag på det. Såg på Simsons när jag åt och just nu innan så spanade jag på roboform. De tar 9,95 för ett år? Eller är det per månad för ett program som jag kan installera på flera datorer. Men jag tror det är per månad inte per år det ger 68 spänn i månaden det har jag inte råd med. Men vi får se vad de säger om det annars så tar jag det samma jag har nu. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men till lördag då smäller det till det känner jag på mig eller hur? Nog för idag kommer igen imonn med mer strunt.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag men foten värker ännu men till måndag skall det nog vara bra igen så får vi se om den håller när jag testar den då. Så testade jag armbågen med idag men mer om detta nedan.

ROMAN: Ja det är tvätt imonn då lite förrän till lördag så kör jag här igen.

MUSIK: Ja testade idag och jag kunde köra 2,5 minut idag så lite bättre har det blivit men då borde jag komma till 3 om två veckor till gör jag inte detta så går jag till läkaren ändå. Men jag hoppas att det gör nytta så jag kan blir bra nån gång. Återkommer om detta sedan igen.

Jaha ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: