tisdag 20 september 2011

Tisdag 20/9-2011 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden igår och sov sedan så där under natten vaknade igen till tio tiden men låg ända till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde idag fram till två tiden. Då jag drog i mig en mjukis och så väntade jag på att klockan skulle slå tre så jag kunde gå igång med middagen. När den nådde fram till tre så gick jag loss på middagen idag hade jag kotletter med pommes. Men jag satte mig framför datorn och pillade så det var nära att jag brände dem. När jag lagar mat kan jag bara laga mat inget annat gör jag mer så bränner jag alltid maten. Så när jag åt så såg jag mina serier idag och sedan när jag åt lunch så såg jag på Discovery lite. Idag så åt jag resterna från kina middagen en soppa och två vårrullar det var gott som omväxling mot alla grönsaker som jag brukar ta. Så mer? En slö idag idag men jag fick gjort det jag skulle så okey då. Har suttit och kollat lite på trumlektioner idag det var därför jag nästan brända maten. Skulle vara skoj att komma igång med detta nu, men vi får se vad som händer när jag testar att spela till torsdag. Jag minns inte när han skulle ringa men tror det var till den 27è men tror inte det var så länge kanske till den 23è. Men vi får se hur det går blir nog att gå till läkaren igen. Mer? Nä inte idag kommer igen imonn lite piggare då hoppas jag.

TRÄNING: Ja det jag glömde säga igår tror jag var att jag inte körde gång jogg igår utan tog cykeln en halvtimme istället för jag hade ont i foten. Lite bättre idag men kommer nog ta hela denna veckan innan jag kan köra igen. Och då återstår att se om det var skorna eller vad det var. Kollade skor idag de ligger på 700 om jag måste köpa nya, ni får hålla tummarna för att jag vinner imonn.

ROMAN: Ja fick mina tre sidor idag igen och rätt snabbt med men trött är jag med. Hoppas på bra sömn inatt så skall jag köra imonn med.

MUSIK: Ja har sett på trumlektion idag och det är mycket jag måste kunna innan jag kan spela någorlunda bra. Skulle vilja gå igång nu tack.

Ja det var inte mer idag kommer igen imonn säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: