torsdag 29 september 2011

Torsdag 29/9-2011 21:45

DAG: Japp natt igen då ja, somnade som jag skulle igår eller nä inte riktigt som jag skulle. Glömde ta på gel igår för jag fick på mig mina handskar igår och glömde då smörja innan detta. Handskar? Ja de är för salvan jag tar mot psoriasis som jag måste ha handskar på mig för den ger utslag om man får den i ansiktet. Så då tänkte jag att jag lägger på gel när jag tar av mig dem tar en halvtimme innan salvan torkar. Men jag somnade innan detta och fick ingen salva igår. Så sov sedan fram till sju tiden men kunde somna om igen fram till elva tiden men kom inte ur sängen förrän till tolv tiden då jag gick upp och fick frukosten i mig. Så efter detta så var det nästan med en gång lunch sedan till ett tiden. Efter detta har jag inte gjort nått idag på hela dan. Fram tills klockan slog fyra då jag drog till träningen. Tränade sedan hem och stretch och så middag på det, smakade så där idag köttfärssåsen och pastan. Såg på Simsons och lite på 300 som jag spelar in skall se imonn. Och nej jag vann inte nått på lotto heller igår men till lördag då smäller det till eller hur?

TRÄNING: Ja som jag trodde så gick det trögt idag men det har varit många dagar med kass sömn med. Men foten är bättre kommer nog vara borta till söndag hoppas jag.

ROMAN: Ja vi får se hur det går med detta imonn, som vanligt så gäller bra sömn så skall jag nog få till det imonn med. Men jag måste ut och köpa lite med skall köpa mat och mer gel. Så vi hoppas jag sover bra och inte så länge imonn.

MUSIK: Ja denna punkt ligger nere ett tag tills jag kan få igång trummorna igen men kanske lite annat med vi får se.

Jaha det är dags igen att säga detta Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: