torsdag 15 september 2011

Torsdag 15/9-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja och en lite små kass igen vaknade till tio tiden redan idag och sov sedan inte mer efter detta. Sov rätt bra under natten men ett par vak blev det ändå. Kom upp till elva tiden och fick i mig frukosten sedan så satte jag mig att ominstallera live grejorna. Jag har lite problem med detta programmet writer det kraschar då och då och förra gången jag hade med deras support att göra så gav vi upp men så kom jag på varför det kraschade. Det kraschar när publicera knappen lyser när pop upp rutan kommer med inlägget publiceras. Lyser den inte så kraschar den inte och jag maila dem om detta men fan vet om det går att felsöka ändå jag ominstallerade idag men det blev nått fel med det hela skall se vad de säger om detta då kanske idag. Så efter detta så spelade jag lite keyboard ett tag hittade lite ackord på internet men det var inte så som jag ville ha. Men jag spelade ett tag på detta sedan gav jag upp för idag. Mer? Jo jag spelade lite på datorn med men bara en liten stund. Jag har mått lite illa idag började när jag var på gymmet men jag tror det gick bort när jag ät middag. Brukar var något som jag ätit men kan inte hitta det idag, fan det nu är. Så sedan till fyra så drog jag till träningen och sedan hem stretchade och så middag på det. Idag åt jag upp allt men det smakade så där igen, men jag har nytt till nästa vecka wok blir det då var rätt länge sedan jag hade detta så vi får se hur det går då. Jo jag får nog lite sällskap till söndag tror jag, jag fyller år och vi skall käka lite. Hur mycket jag fyller, ja jag är så pass gammal nu att jag inte vill veta hur gammal jag är så det får in inte veta dock kan ni se detta på facebook om ni är nyfikna. Jag är en ovanligt gammal gubbstruts. Så nu var det sagt med mer än detta då? Jo jag såg på Simsons när jag åt och sedan lite på en film. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo jag vann inte nått heller men det är som det brukar vara så.

TRÄNING: Ja det gick bra idag på gymmet och jag är klar för denna vecka med träning om man inte räknar storstretchen då.

ROMAN: Ja imonn så skall jag gå loss igen då ja, vi håller tummarna för bra sömn som vanligt.

MUSIK: Ja jag hittade ett stycke idag men det var ju inte alls som han spelade det var bara ackorden och så spelade han inte alls. Jag hittade det på spotify och sedan med på youtube.

Jaha tränings vecka är över och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: