måndag 12 september 2011

Måndag 12/9-2011 21:44

DAG: Jaha natt  igen då ja, trodde när jag vaknade idag att jag haft en rätt bra natt men inte heller. Sov bra tycket jag fram till sju, men då var jag klar vaken så jag gick upp till lite efter och fick i mig frukosten. Så sedan så gjorde jag inte ett dugg idag fram tills det var dags för lunch till ett. Jo jag spelade lite spel på datorn men annars gjorde jag inte ett dugg. Och jag var pigg hela tiden idag men inte sedan när jag skulle träna, men mer om detta nedan. Så till efter ett så spelade jag lite musik ett tag men inte så länge idag. Och så drog jag sedan till fyra till träningen, tränade sedan hem stretch och så middag på det. Och middagen smakade kasst idag igen, fan jag skall jag ta till mat måste kolla upp det i vecka så jag kan få nått nytt. För jag åt inte upp maten igen det smakade inte gott alls idag. Så såg på Simsons när jag åt och lite på 2½. Och nä jag vann inte nått igår heller men till denna vecka så kommer det smällt till eller hur? Japp. Kort blogg idag men en rätt kass dag när jag vaknar så tidigt.

TRÄNING: Ja trodde idag att jag hade kraft men inte heller, det känns på baksidan axlar om jag sover kasst så kan jag inte köra den alls. Orkade knapp nått på den idag, resten gick bra idag men fan skall jag vakna så tidigt för!

ROMAN: Japp då kör jag igen imonn då men skall ligga länge imonn innan jag går upp. Så får vi se hur det går då.

MUSIK: Ja körde lite idag men bara smått ett par ackord som jag kan innan. Men jag skall gå loss om ett par veckor hoppas jag om armbågen är okey. Dock så tar det nog lite längre än så innan den är okey om den blir det alls vi får se.

Ja hoppas jag somna inatt så jag kan köra imonn men för idag så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: