torsdag 1 september 2011

Torsdag 1/9-2011 21:43

DAG: Jaha ny månad idag men jag kör natt som vanligt igen, somnade som jag skulle igår men sov sedan inte längre än till nio. Jag låg kvar i sängen ett tag men kom upp till halv tio tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med hemsidan, la upp ny statistik för augusti det blev uppdatering 100. Så efter detta så spelade jag lite och så fick jag i mig lunchen. Efter detta så spelade jag lite till och gjorde sedan ingenting fram till fyra. Då jag drog till träningen, tänkte det går nog lite trögt idag men inte heller det gick bra. Så hem och så stretch och så middag på det, men jag är jävligt trött på maten nu igen. Har bestämt mig för att köra kotletter med ris till nästa vecka får se hur länge jag kan köra det innan jag tröttnar. Så till lördag så skall jag steka fyra stycken som jag sedan fryser in. Så mer? Jo jag såg på family guy idag när jag åt och inget mer för jag hade inte matlust idag. Så mer? Jo det var det med twitter som inte kom upp på tre dagar jag la ut men det kom inte upp vet inte vad det var som hände där. Men nu fungerar det igen, som om nån bryr sig! Mer? Jo inget på lotto igår heller men till lördag då smäller det till eller hur?

TRÄNING: Ja idag så körde jag på som vanligt och allt gick rätt bra.

ROMAN: Ja imonn skall jag köra då ja, men måste ut imonn med för att handla lite. Och så skall jag göra kycklingen med.

MUSIK: Ja körde idag mer ackord men inte många låter bra lite små skumt låter det tycker jag. Men jag kom in på D idag och ett eller två låter okey.

Mini blogg idag men så brukar det var efter träningen kommer igen imonn med mer. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: