onsdag 28 september 2011

Onsdag 28/9-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, en jävligt kass natt igår var supertrött och la mig ner såg sedan på klockan och trodde då att jag skulle ta mina tabletter så jag tog dem. En timme för tidigt, kan säga att nästa gång jag skall klippa mig så skall jag inte handla mat på samma gång. Var otroligt jäktad igår och blev sedan supertrött och la mig en timme innan och somnade till tolv. Sov sedan fram till tre så var sömnen över, blir alltid så när jag somnar tidigare. Så från tre så låg jag fram till fyra så tog jag på mig lurarna och låt till sju. Då jag fick i mig frukosten efter detta så hoppades jag på att jag skulle somna igen men inte heller. Låg i sängen fram till elva tiden av och an och gick igång med romanen till ett tiden kom inte igång tidigare idag. Var klar till två tiden då jag ringde till morsan om nya skor men kanske det blir ändå nått av men då måste jag först bli av med värken i foten. Så efter detta så gick jag igång med maten hade idag karréer med pommes. Och såg på mina serier idag när jag åt sedan igen till lunch såg jag lite på Discovery. Så aldrig mer att jag köper mat på samma dag som klippen. Fan vad jag jäktade och sov sedan som sagt kasst med. Så mer? Jo det är lotto idag så ni kan hålla tummarna för mig så skall jag nog kunna kamma hem lite stålar idag, eller hur? Mer? Nä inte mer idag hoppas på sömn natt så jag kan köra imonn.

TRÄNING: Ja kom på just nu att jag måste packa väskan idag, så hoppas vi att jag sover inatt så jag kan köra imonn igen. Jo jag har gått igång igen med övningarna om de gör nytta eller inte så kör jag dem tills jag testar om två veckor. Men jag tror inte de gör skillnad ändå så men vi får se.

ROMAN: Ja tidig dag men sen start på detta idag men jag fick mina tre sidor så okey då.

MUSIK: Ja vet inte vad jag skall göra imonn, vi får se.

Jaha då håller vi tummarna för sömn inatt då, och lotto en vinst hade suttit gott idag. Men nu så säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: