lördag 10 september 2011

Lördag 10/9-2011 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden igår men sov sedan så där under natten. Vaknade upp sista gången till elva tiden men låg ända till tolv innan jag gick upp. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen sedan. Körde den idag till två tiden eller lite efter då jag drog i mig en mjukis och så stack jag till ICA för att handla lite. Tog ut 500 som nu skall räcka till den 25è, ja jag har en 100 till om det kniper. Så sedan hem och var hemma till fyra tiden och drog sedan igång med storstretchen. Jo jag gjorde träningsmat där emellan med glömde det idag, men kom på det och gjorde denna innan jag drog till ICA. Därför blev jag sen. Så när jag kom hem så körde jag igång med storstretchen sedan. Efter detta så satte jag igång med middagen hade idag karréer med klyft och lite kebabsås med. Såg på mina serier idag med och det var många idag såg tre idag och spelade in två tills imonn med. Så mer? Jo jag skulle logga in på min pensionsmyndigheten idag men det gick inte alls det var underhåll så jag får göra det imonn. Skulle kolla lite brukar göra det en gång i månaden om det har gått upp eller inte. Senaste månaderna har det gått upp, vi får se imonn hur det är då. Mer? Nä inte mer idag jo det är ju lördag och det är som vanligt lotto idag så tummarna tack. Men nu var det inget mer idag ses imonn igen.

TRÄNING: Japp körde en stelstretch idag igen men det är som vanligt på lördagar. Tror jag skall gå på lite mer till nästa vecka är lite slö på detta. Så jag skall gå på lite hårdare hoppas jag till nästa vecka.

ROMAN: Ja körde en runda idag och kom in på sista blocket idag. Så det är inte så läge kvar nu innan jag är redo för att gå igång med tilläggen sedan. Men jag tror jag tar en paus efter jag är klar sedan men vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja inget idag på denna punkt men till måndag så skall jag gå igång igen. Blir nog ackord igen men kan inte göra annat nu ändå så.

Lotto idag och på tal om det så vann jag på en triss lott 50 som jag tog nya triss på men vann inte nått sedan som vanligt. Men idag känner jag på mig att jag kommer vinna. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: