onsdag 7 september 2011

Onsdag 7/9-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan bara till tre innan jag vaknade igen. Sedan var det en timme i taget fram till åtta tiden, somnade igen men vaknade av telefonen till nio. Nån som ringde fel och efter detta så blev det inte mer sömn för mig. Så en kass natt men det brukar bli så när jag måste upp. Men det var tur att han ringde för jag testade inte klockan så den hade jag inte hört med proppar i. Så fick i mig frukosten och så fick jag vänta på att klockan skulle slå elva då jag drog till vårdcentralen. Kom in och fick nya övningar att köra fram till om två veckor då skall det vara bättre annars måste jag igen till läkare. Så på vägen hem så handlade jag lite, väl hemma så var klockan bra ett tiden nått sånt så jag visste inte vad jag skulle göra idag. Jo jag glömde säga att datorn inte ville i morse heller men jag vet inte varför den inte ville idag men nått fel var det som gjorde att den fick en blå skärm igen. Så ringde ett samtal idag med men fick inget svar idag. Så mer? Jo jag gick igång med middagen till halv fyra tiden hade idag karréer med klyft och kebabsås. Såg på en serie idag med när jag åt och sedan lite till när jag fick i mig lunchen. Mer? Jo han ville att jag skulle lägga ner skrivandet men det vill jag inte hoppas att dessa nya övningarna ger resultat. Så mer? Halv kass dag idag men rätt kass sömn med så det brukar bli så då.

TRÄNING: Ja jag har packat idag så jag är redo för träningen imonn. Får se hur det går då.

ROMAN: Ja nu blir det inte förrän till lördag jag kör igen då. Tvätt fredag om ni undrar om det.

MUSIK: Jag skall också hålla upp med trummorna i två veckor sedan skall jag igen testa så vi hoppas då att det är över eller iallafall bättre.

Jo det är lotto idag så jag vet att jag kan räkna med era trummar idag så kommer vinsten upp på twitter idag eller så får ni veta hur mycket jag inte vann imonn efter träningen. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: