onsdag 14 september 2011

Onsdag 14/9-2011 20:04

DAG: Jaha kass natt igen då ja det jag gjorde igår gick inte alls, somnade till tre tiden men sov sedan rätt kasst under natten. Vaknade till tio tiden idag och var trött men kom upp till halv elva tiden. Fick i mig frukosten och drog sedan igång med romanen. Körde idag fram till två tiden då jag fick i mig en mjukis och drog sedan till ICA för att handla lite. Köpte med mig en påse med godis med när jag har lite pengar kvar med så bra. Så sedan gick jag igång med middagen körde idag karréer med mos gott mos. Såg först på Simsons och sedan såg jag klart filmen jag började på igår men jag sparade den inte, så bra var den inte. Så mini blogg idag tror jag visst har inget mer hänt idag då. Nja jo jag mailade till ett förlag idag får se när jag får svar på det och vad det blir för svar. Har dock inget med mitt skrivande att göra mer om hemsidan. Får se vad hon säger om hon svarar. Så mer? En seg dag idag men fick ändå gjort det jag skulle men jag gillar inte att jag sover sämre nu. Vi får se om jag kan fixa till detta på nått sätt vi får se, vi hoppas på det för sömnen får inte bli sämre nu. Mer? Nä det blev en mini blogg idag ses igen imonn.

TRÄNING: Japp har träningsvärk i benen ännu får se hur träningen går imonn då men jag hoppas att jag sover inatt så kommer det gå bra.

ROMAN: Ja hade idag svårt att koncentrera mig ett tag sedan som vanligt så satte dokumentet in skriv skydd av ingen anledning alls. Fan det nu beror på blir jobbigt att spara sedan efter detta. Dock tror jag att det är Telias program som gör att det lägger till det det hade sparat idag då låser det sig sedan. Men jag fick tre sidor idag så okey då.

MUSIK: Ja lite musik imonn då skall kolla om jag kan hitta lite mer ackord imonn på internet till lite låtar. Vi får se vad jag gör imonn men lite skall det bli.

Jaha det är onsdag och det är lotto igen så jag kan ju räkna med era tummar idag så får ni veta på twitter hur mycket det blev om det inte blir väldigt mycket då får ni inte veta alls. Nu säger jag igen Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: