tisdag 13 september 2011

Tisdag 13/9-2011 20:03

DAG: Jaha vi börjar med natt igen då ja, somnade till två tiden men blev inte av med lurarna förrän till fyra tiden. Sov sedan rätt kasst fram till 20 över tolv idag så jag kom igång sent idag. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, körde idag fram till två tiden. Sedan drog jag till ICA för att handla lite men det blev rätt mycket idag, köpte för nästan 300 så nu har jag bara 100 kvar men jag har 100 till på banken med. Så sedan hem och drack upp två budwiser har inte smakat dessa innan men de var rätt smaklösa med men fick ner dem ändå. Så efter detta så drog jag igång med middagen, hade idag karréer med pommes och kebabsås. Men jag har tröttnat på såsen nu lite får se om jag inte kan hitta annat. Så såg på mina serier idag en ny idag som var okey än så länge den slutade mitt i så skall se resten till nästa tisdag. Så mer? Ja om HP lägger ner datorer så blir det nog en Dell nästa men de är rätt dyra och avbetalningen sedan vet jag inte heller. Det blir dyrare med Dells avbetalning än med Dustins rätt mycket med. Så vi hoppas att HP fortsätter men att sälja datorer. Så mer? En kass dag idag fick inte gjort det jag skulle heller men inte hel kass ändå. Men allt börjar med en kass natt som vanligt. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja jag höjde benen förra gången och idag känner jag av det, har träningsvärk idag men det skall nog gå över om ett par dagar så jag har redo för nästa vecka.

ROMAN: Ja tack vare sen start idag så fick jag inte gjort det jag skulle så det blev bara två sidor idag. Men det tar jag igen tills imonn, bättre än inget iallafall.

MUSIK: Ja kommer inte bli mycket på denna punkt ett tag framöver men lite bir det till torsdag igen.

Ja dagen är till ända och jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: