tisdag 6 september 2011

Tisdag 6/9-2011 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, kan börja med att tillägga att jag inte somnade som jag skulle igår. Låg länge innan jag tillslut somnade igår. Så men nu över till denna natten. Somnade någon gång till tre tiden för jag låg med lurarna på fram till detta klockslag. Sov sedan så där under natten fram till elva då jag också kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen körde idag fram till lite efter ett tiden ja kanske lite närmare två tiden då. Fick i mig en mjukis och så satte jag mig och spelade lite bejeweled 3 ett tag innan maten. Kom igång med maten till lite efter tre tiden hade idag kotletter men pommes och kebabsås. Lika gott ännu och såg på en film jag trodde jag hade spelat in igår men jag hade satt fel kanal så det blev inget alls av det idag. Men jag gick till datorn och fick in tre nya filmer som kommer denna månaden, jag laddade också in detta i min almanacka i outlook idag så jag har alla tider på det fram över. Så mer? Jo jag fick i mig en lunch med och såg lite på teven då med, men inte på nått speciellt bara slö tittade. Mer då? Regn nu igen kommer bli kasst väder framöver med gillar inte regn alls föredrar snö om jag får välja. Så mer? Imonn är det sjukgymnasten imonn då ja får se vad han säger då, jag hoppas bli av med det inom två månader eller nått sånt. Det har tagit redan nu två så jag hoppas jag kan få bort det tillslut. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja funderar på att ändar min träning men tror jag skall dröja lite till innan jag gör detta. Förhoppningsvis så sover jag bättre då med.

ROMAN: Ja körde mina tre sidor idag med och har kommit fram till sista sidan på nästsista blocket idag. Nu är det ett kvar och jag får se hur många sidor det blir tillslut.

MUSIK: Ja kanske kör jag lite imonn med då skall till sjukgymnasten sedan skall jag handla lite sedan skall jag ringa ett samtal så får vi se om jag hinner med detta med sedan.

Jaha dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra vid denna tid. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: