lördag 3 september 2011

Lördag 3/9-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja som vanligt då ja, somnade till två tre tiden ja jag somnade till två men fick inte av lurarna förrän till tre tiden. Sov sedan fram till fyra låg vaken till sex innan jag gick upp och fick i mig en storfrukost. Bestående av oxpytt och bacon ett paket, sista som jag hade idag. Sedan till nio tiden så la jag mig igen för att sova lite sov i korta stycken fram till tio. Då jag kom upp och satte igång med romanen, körde den idag fram till två tiden då jag drog i mig en mjukis och stekte mina träningskotletter efter detta så stack jag till ICA för lite inköp. Sedan hem igen och gick igång med storstretchen till lite efter fyra idag. Sedan var det middag hade idag fläsk och potatismos hade tänkt att ta pasta men det tog jag igår. Såg på mina serier idag med men upptäckte två till som jag trodde var borta men har gått igång igen så till nästa vecka så skall jag spela in dem med. Så mer? Ja lite till måste jag väl ha än detta? Jo en bra dag idag fick allt gjort trotts att jag vaknade alldeles för tidigt idag. Så mer? Skulle kolla en grej idag men då fungerade inte hemsidan för detta just på den dagen jag skulle kolla upp. Men jag fixade det ändå. Mer? Nä kommer inte på mer idag så jag får säga att jag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja lite seg träning idag som vanligt på lördagar men det gick bra idag. Kom dock igång rätt sent idag trotts att jag vaknade tidigt som fan idag.

ROMAN: Ja har kommit fram till när det s:ande ljudet börjar höras nu är det bara nerför resten av vägen. Men det gick bra idag även att jag vaknade tidigt idag.

MUSIK: Ja måste köpa nya trumpinnar en dag med men får nog vänta tills slutet av månaden för jag har inte så mycket pengar nu. Ligger på 100 nått sånt.

Japp det är lördag och det är lotto idag så jag kan väl räkna med era tummar idag, bra. Vinner jag så ser ni det på twitter om inte så får ni reda på det tills måndag efter träningen. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: