måndag 19 september 2011

Måndag 19/9-2011 21:42

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till tio tiden kom ur sängen till halv tolv tiden. Fick i mig frukosten och så var det lite senare dags för lunch mitt på detta efter som jag kom sent ur sängen. Efter denna så ringde jag till Telia men jag kunde inte ha det sabbare bredbandet innan så sa en kille att det gick men inte nu. Och jag kommer inte kunna ta 60 det är för långt till stationen för det men jag kan byta över till 30 men som sagt det är inte utbyggt ännu. Det är lite underligt för jag kollade med hemsidan och där stod det att det var klart. Men men efter detta så spelade jag lite men bara en stund. Så sedan när klockan slog fyra så drog jag till träningen, men jag fick ont i foten på vägen till träningen idag. Riktigt ont om det är de nya skorna men det är underligt för jag hade inte ont i torsdags eller någon dag innan detta förrän idag. Så köpte jag skorna i juli tror jag att det var och så gör de ont nu? Men det kan vara något annat hoppas jag för jag hade inte ont innan idag. Och jag var ute i lördags då hade jag inte ont alls, skumt detta men jag hoppas det går över tills torsdag. Om det inte är skorna ändå vi får se. Så sedan hem och stretchade och så middag idag var maten god det var fläskkött med sursöt sås idag och ris. Kan jag köra en vecka till sedan. Såg på Simsons när jag åt och sedan lite på 2½ mer? Nä inte mer idag ses igen imonn. Jo det var mer idag twitter är borta igen om det kommer igen vet jag inte men tror inte det man skall inte kunna ha det när man är privatperson. Men jag ändrade texten igen så ni kan kolla om ni klickar på join the conversation så kommer ni till min twitter sida. Det är ingen som följer mig så ni kan göra det om ni vill, eller inte.

TRÄNING: Japp träningen gick super kasst idag var seg som fan, sov bra inatt men två dagar innan med kass sömn så. Fick gå ner i massor idag, men det är sömnen som inte kommer.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn så skall jag nog få till lite imonn med hoppas jag.

MUSIK: Ja lite fick jag gjort idag men det var inte mycket att hurra för.

Japp och inget på lotto heller igår men till denna veckan så smäller det till eller hur? Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: