fredag 9 september 2011

Fredag 9/9-2011 20:11

DAG: Jaha lite sen idag men nu är jag här igen, natten ja kommer här. Somnade inte som jag ville igår sov sedan rätt kasst under natten fram till tio tiden. Kom ur sängen till halv elva tiden för jag skulle ju tvätta idag, annars så hade jag legat till tolv. Seg idag men fick i mig frukosten och så stack jag sedan ner med tvätten till tolv tiden. Sedan upp igen och väntade sedan på att klockan skulle gå tre kvart fram då det var dags att hänga upp den samma. Efter detta så drog jag till ICA för att handla lite nu har jag köpt upp alla pengarna jag hade hemma. och jag har nu 600 kvar som skall räcka till den 25è. Så på vägen hem så köpte jag en triss med och vann 50 på den skall en dag och lösa in den mot två till. Förhoppningsvis så har jag mer tur med dem, vi får se. Så sedan kom jag hem och kollade till tvätten sedan upp igen. Efter detta gjorde jag inte ett dugg idag men jag fick telefonsamtalet idag iallafall. Så jo jag fick igång twitter igen på bloggen ja jag gjorde inte nått men det gick igång igen. Lite mindre än innan men ändå igång, får se hur läge det går nu då. Så mer? En seg dag idag har varit trött hela dan idag och legat på sängen länge idag men inte kunnat sova som vanligt. Mer? Jo jag åt middag med idag hade idag kotletter och pommes idag och såg på två serier idag men när jag åt. Ena var nya mythbusters sedan efter detta så sparade jag en tills imonn. Kommer nog nått mer idag att se tills imonn, tror jag. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn.

TRÄNING: Ja har kört nya träningen idag igen och stretchat ut nacken med. Men imonn är det storstretchen som gäller.

ROMAN: Ja sjukgymnasten ville att jag skulle hålla upp med romanen men jag gör det inte har inte lust att lägga ner nu när jag har kommit så långt hoppas det läker ändå. Så imonn så kör jag igen.

MUSIK: Ja skall köra lite till på måndag men inte nått idag eller imonn. Så håller vi tummarna för att det gör mindre ont efter dessa två veckor, eller helt borta men det tror jag inte på men nått kan vi hoppas på.

Ja det är inte mer att säga idag än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: