onsdag 31 augusti 2011

Onsdag 31/8-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja och en jävligt kass sådan med kunde inte somna igår låg ända till fyra tiden innan jag somnade. Sov sedan kasst med när jag väl sov, vaknade med en timmes mellanrum fram till tio tiden efter det sov jag till tolv. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, men så kass natt som det var så körde jag bara lite idag. Så efter detta så stack jag ut och handlade idag, tog först ut lite pengar och sedan in på ICA. Har inte mycket kvar nu och det måste räcka till den 25é. Så när jag kom hem utanför dörren så ringde sjukgymnasten så jag fick ny tid till den 7é till 11:30 fanns inte annan tid så men jag kommer inte sova mycket den natten det vet jag att det blir. Så sedan så drog jag igång med en mjukis och så dröjde jag med maten fram till tre tiden. Hade idag fläsk och potatismos såg på lite serier idag med när jag åt. Jo på tal om ingenting så fick jag fel start på datorn idag med när jag var så sen som jag var. Det är nog en eller kanske två månader sedan jag fick detta felet. Jag hoppas på SP2 skall lösa detta problem när det nu kommer. Så sedan drog jag i mig lite lunch idag men och såg lite på Discovery när jag åt den samma. Så mer? Jo det är lotto idag och jag hoppas få in lite stålar idag så jag räknar med era tummar idag igen. Vinner jag så får ni veta på twitter annars blir det tills imonn efter träningen.

TRÄNING: Japp jag har packat idag och är redo för träningen imonn. Vi hoppas att sömnen inte nu gör så att träningen blir kass bara. Och som vanligt så hoppas vi på bra sömn inatt.

ROMAN: Trött och seg som jag var idag så körde jag bara en sida idag sedan gav jag upp. Men det är bättre än inget så okey då.

MUSIK: Ja imonn så skall jag gå igenom ackorden igen och se vilka jag skall använda sedan. Så kör jag nog lite D imonn med hoppas jag.

Japp lite pengar skulle jag vilja ha och så en bra natt sömn med skulle sitta bra. Om jag måste välja en så tar jag bra sömn. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: