onsdag 17 augusti 2011

Onsdag 17/8-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår till ett tiden men sov så där under natten. Vaknade till åtta tiden och var sedan vaken till nio men jag la mig igen. Sov fram och tillbaks fram till tolv då jag tog mig upp. Så sen idag igen men rätt utvilad ändå så jag drog igång med romanen till ett tiden och körde den fram till halv tre då jag fick i mig en mjukis. Sedan drog jag till ICA för att handla lite men jag glömde pålägg till träningen idag. Så sedan hem och jag skulle idag kollat dammsugaren men glömde av det så jag får ta det till fredag istället. Sedan när jag kom hem så drog jag igång med middagen det var karréer med ris idag och det var väldigt gott idag med såg min serie idag när jag åt och sedan lite till när jag åt lunch. Så sedan spelade jag lite på bejeweled 3 men inte länge idag. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag så kommer ett twitter upp hur mycket jag vann, eller hur? Så mer? Fick min check idag från ICA med på 50 bagare skall lösa in den till fredag tänkte jag. Så hoppas jag att jag kan hitta en billigt dammsugare med har rätt hög räkning denna månaden med. Men under 1000 hoppas jag få en för, jag vet till fredag för då skall jag kolla. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera men då efter 21:40 tiden.

TRÄNING: Ja måste packa idag har inte gjort det trotts att jag har haft tid. Men gör det efter bloggen. Får se hur det går tills imonn då med höjd tyngd, det hänger på sömnen inatt.

ROMAN: Ja fick mina tre sidor idag igen även om jag var sen idag igen. Sedan stötte jag på lite problem idag med har gjort nått fel tror jag men kan inte ändra det nu så jag fick improvisera idag. Men jag hittade inte det innan i texten så vi får se hur jag gör.

MUSIK: Ja har lärt mig lite mer ackord idag på C siss fiss piss och kiss tror jag att de heter. Okey det var nog C6 och lite annat som jag inte har kollat på innan. Jag har lärt mig C D E F G A B det är de vanliga ackorden sedan finns det då massor med fiss och annat som jag går på lite idag. Skall kolla detta till torsdag lite närmare.

Så lotto idag jag räknar med lite stålar idag så jag kan köpa min dammsugare. Lite över 1000 hade varit bra. Ni kan fokusera på detta när ni håller tummarna tack. Det är bara detta kvar nu. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: