fredag 26 augusti 2011

Fredag 26/8-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, som vanligt efter träning så sov jag rätt kasst men ändå rätt bra. Somnade till två tiden redan det är bra när jag tränar, sov sedan fram till tio men tänkte nä skall inte upp än så jag låg kvar till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag ner till tvätten till tolv och la in den. Upp och gjorde ingenting fram tills klockan slog kvart i ett då jag stack ner och hängde upp den samma. Efter detta så träffade jag en granne i trappan han skulle bort och jag stack då in efter detta och slängde på mig. Dock så tog jag på mig jeans och jacka idag, det var jävligt varmt idag 24 grader så jag var som en dränkt katt när jag kom hem. Jag stack ner och tog ut pengar sedan till apoteket där jag fick 50 spänn i rabatt på omega3 och vitaminer, ibland skall man ha tur. Sedan till ICA och köpte lite men det blev rätt mycket så jag fick två påsar att bära på när jag gick till dammsugsförsäljaren. Köpte en volta och en påse med extra påsar sedan släpade jag hem detta, väldigt svettigt. Så när jag kom hem så stoppade jag in allt i kylen och frysen sedan så fick jag sticka ner till tvätten och kolla den. Sedan upp och låsa upp på vinden ner och hämta den gamla dammsugaren och bära upp den. Sedan in och packa upp den nya, så den hade rätt kort skaft denna men den var super lätt så den kan köras med en hand. Så mer? Jo sedan så gick jag ner och hämtade upp tvätten till kvart i fyra hade innan satt igång ugnen för middagen. Så när jag kom upp och hade lagt in allt så drog jag igång med middagen. Hade idag kotletter och pommes och kebab sås såg på mina serier idag med men det var 6 stycken idag så jag hann inte se alla idag. Sedan tog jag bort en som var så där men jag har lite till att se imonn. Och jag såg även serier när jag åt lunch skall ta och spela in en film till som jag såg idag, skall kolla när den går efter bloggen. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn jo. Jag fick fel igen på datorn idag och det var igen ett McAfee program som gjorde fel skall ta och ringa dem igen någon gång. Blir det fel igen så blir det måndag annars så tar jag det en annandag. Fan.

TRÄNING: Ja imonn är det storstretch som gäller då och tror inte det blir cykel heller imonn med åska som skall komma. Men det är varmt imonn iallafall så vi får se.

ROMAN: Ja inget imonn då är det novell som gäller men till tisdag så skall jag gå loss igen.

MUSIK: Ja idag när jag hade lite tid över så ringde jag till sjukgymnasten igen och lämnade ett meddelade igen. Så vi får se till måndag om han ringer.

Jaha ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra vid denna tid. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: