måndag 22 augusti 2011

Måndag 22/8-2011 21:42

DAG: Jaha sov så där inatt inte dåligt men inte heller helt bra. Kom upp till elva tiden då jag slog igång datorn och det blev fel på den igen. Som vanligt så hinner jag inte se vad det är som är fel men nått om hårdvara och drivrutin. Såg idag just nu att det är en drivrutin som gör nått fel och stängs av men sedan kan jag starta om igen och då är det inget fel. Skall ta och ringa till supporten och höra men de kan nog inte hjälpa för de har bara hårdvara. Så sedan så fick jag i mig frukosten och så satte jag igång att klinka lite på keyboarden ett tag men jag gav upp rätt snart idag. Så efter detta har jag bara väntat på att klockan skulle slå fyra då jag skulle dra till träningen. Så gjorde jag med när den nådde denna tidpunkt tränade sedan hem och stretchade och så middag på det. Och det var inte gott idag tog min wok som jag gjorde för ett tag sedan och den var inte god alls åt inte upp allt idag. Så mer? Jo fick inget samtal idag heller men mer om detta nedan. Så mer då? Jo fick reda på nu att det är McAfee drivrutin skall ta och ringa dem en dag och få hjälp med att få bort den. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer.

TRÄNING: Jaha träningen gick bra idag men benen är kassa ännu. Vänster knä eller vad det nu är är inte som det skall så jag måste göra nått åt det. Men jag vet inte vad? Om jag skall gå över till att köra båda benen istället för ett i taget för då gör det inte ont. Skall fundera på det ett tag så får vi se vad jag gör. Men annars så gick det bra idag.

ROMAN: Ja då skall jag köra imonn då och om jag hinner så skall jag ringa till McAfee.

MUSIK: Ja körde lite C idag men det är inte alla ackord jag kommer använda. Men skall köra ett tag till så de sitter sedan går jag över till nästa.

Ja och ingen vist igår heller men till denna vecka så känner jag på mig att jag kommer klämma till en vinst eller hur? Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: