onsdag 3 augusti 2011

Onsdag 3/8-2011 20:12

DAG: Jaha sen idag spanade på internet idag just nu och glömde tiden. Men till natten nä förts till dagen igår, ja sa igår att jag somnade till ett tiden men så var det inte alls jag somnade till två tiden. Det var ju träning och jag glömde bort detta igår men två är ändå rätt tidigt så bra sömn igår. Så till natten då ja, somnade inte som jag ville igår klockan var över två innan jag lyckades somna. Sov sedan så där under natten och vaknade till tio tiden men låg kvar till elva tiden innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till två tiden då jag fick i mig en mjukis och sedan fick jag vänta på att klockan skulle slå tre så jag kunde gå igång med middagen. Så hade idag karréer med pommes om kebab sås men det är en som innehåller mest ketchup men den går ner den med. Kollade på Simons och family guy idag när jag åt detta. Så efter detta så skulle jag ha fått i mig lunch men tog en mjukis i stället idag. Jag åt mycket mat idag så jag fick inte i mig mer idag. Så mer? Jo det är lotto idag och jag känner på mig att jag kommer kamma hem lite stålar idag eller hur? Så jag räknar med era tummar idag så får ni veta hur mycket det blev på twitter eller imonn om det inte blir nått. En rätt seg dag idag men fick det gjort som jag skulle så.

TRÄNING: Japp jag är redo för dagen imonn har packat idag och är på gång att köra imonn. Vi får se hur det går när jag roterar imonn lite tungt brukar det bli.

ROMAN: Ja är snart uppe i 70 sidor och har två block kvar att skriva ner, ja jag är inte klar med detta ännu men snart. Men jag fick mina tre sidor idag och jag är nöjd.

MUSIK: Ja skall spela lite imonn men inte för mycket så jag får ont i armbågen bara. Tror det kan gå bort men det tar nog lite längre tid hoppas jag.

Lotto så idag så kommer de ringa och säga att sitter du ner? Nä jag står men det är lugnt jag är redo för storvinsten idag, säger jag då. Eller hur? Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: