tisdag 2 augusti 2011

Tisdag 2/8-2011 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, sov så där men somnade till ett tiden eller lite innan igår. Men vankande ett antal gånger under natten fram till tio tiden. Låg kvar till halv elva innan jag gick upp fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag till ett tiden eftersom jag startade tidigt idag så var jag tidigt klar. Drog då till ICA för att handla lite sedan hem igen och när jag kom hem så ringde jag till sjukgymnasten men han hade semester fram till den 22é. Så jag lämnade ett meddelande till honom och så stack jag iväg på cykeltur. Stack vid tre tiden kom hem till fyra eller strax där efter. Och gick igång med middagen med en gång, hade idag hamburgare med klyftpotatis idag och det var väldigt gott. Inte mer än ett bröd var mögligt så jag tog dem idag brukar annars mögla med en gång. Så såg på lite teve med när jag åt såg Simsons med det var repris så jag slog över till film kanalerna och såg en film. Som jag också såg när jag åt lunch men idag så tog jag hamburgare eftersom bröden var okey så. Så tangentbordet är kasst igen slår in fler nerslag och inte alls ibland. Var inte länge sedan jag bytte det för just detta fel men går det inte bort så måste jag ringa igen. Jävligt jobbigt att det inte fungerar som det skall. Är det inte borta tills imonn så ringer jag dem imonn. Jag testade nu det är bara på writer det blir fel i Word blir inga alls fel. Men vi får se hur det går med det har bytt förut så jag kan ringa bara men nu går det bra igen då kan det vara tangentbordet som det är fel på ändå. Så mer? En rätt bra idag men undantag av att jag inte fick tag i sjukgymnasten men han sa inte hur länge det skulle ta. Så mer? Dollarn har gått upp till 6,41849 den hoppar upp och ner. Ett tag var den nere på 6,02356 eller nått sånt men har nu gått upp igen. Så mer? Jo vi får se om någon vill ha spotify idag när jag kollar mailen. Mer? Nä inte idag kommer igen imonn med mera, ses då.

TRÄNING: Japp blev en cykel tur idag ändå var lite små mulet i morse men så rättade det tills sig ändå var rätt varmt ute idag. Det tog lite över timmen idag med sju minuter men har gjort det på under timmen innan.

ROMAN: Ja idag så fick jag ut mig tre sidor och var klar i tid med men jag vaknade tidigt idag med så. Har snart gjort två block inte mycket kvar på detta nu. Så den kommer komma över 100 sidor iallafall trodde inte det när jag gick igång. Sedan skall jag också fixa till texten med det tar ett antal sidor det med.

MUSIK: Jag skall testa att köra lite imonn tänkte jag på trummorna nu tar det ända till mitten av augusti innan jag kan få hjälp men har jag tur så går det bort ändå. Vi får se, det kanske tar lite längre tid än jag först trodde.

Jaha ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: