onsdag 10 augusti 2011

Onsdag 10/8-2011 20:08

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade inte som jag skulle igår låg ända till två tre tiden innan jag somnade. Sov sedan till elva men låg ända till tolv innan jag gick upp fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Sen som jag var så körde jag ända fram till tre idag. Då drog jag i mig en mjukis och så väntade jag på att klockan skulle slå lite mer så jag kunde gå igång med middagen. Är lite noggrannare med tiden innan träning för jag skall ta sömntabletten i tid går jag igång med middagen tidigt så kommer det för tidigt det hela. Så idag så dröjde jag ända fram till halv fyra innan jag gick igång med middagen. Hade idag kotletter med pommes och kebab sås. (Man får inte skriva det som ett ord kebabsås) Och såg min nya serie idag när jag åt med men kontrollen är kass tror det är batteriet som är slut. Så jag fick inget ljud idag men när jag gick loss på själva teven så kom det. Jag ringde dem men de svarade inte idag kanske inte håller öppet så länge trodde de var igång fram till sex men inte svarade de iallafall. Så jag får ringa dem imonn, om de kan skicka ett batteri på posten så skickar jag pengar med snigelpost med. Vi får se vad de säger imonn. Så mer? Ja det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag skulle sitta gott med lite stålar idag. NI får veta idag om det är vinst på twitter eller imonn om det inte är på bloggen vid 21:40 tiden.

TRÄNING: Ja imonn så kör jag igen då ja, sa inte det igår men jag cyklade inte igår heller var inte väder för det så jag la ner det. Blir nog inte heller till helgen inte väder för det heller.

ROMAN: Ja idag fick jag sitta länge innan jag var klar men då startade jag sent med så. Tog mig förbi det krångliga stycket idag med men det var mer krångel sedan men det måste till för att jag skall få till det som det skall. Nu köra jag inte igen förrän till lördag tvätt på fredag. Sedan kommer två lördagar med novellen så skall den iväg sedan.

MUSIK: Ja skall inte gör nått imonn men skall sedan till måndag köra lite trummor igen så får vi se om det är skillnad då.

Lotto så jag räknar med era tummar idag och så spana in twitter så kan ni se hur mycket jag vann. Nu är det dags igen för Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: