måndag 8 augusti 2011

Måndag 8/8-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle och sov bra, trodde jag, fram till elva tiden i morse. Kom ur sägen och fick i mig frukosten sedan så satte jag mig vid datorn och kollade lite serier som skall gå igång snart. Ja så efter detta så gjorde jag inte ett dugg fram tills jag skulle sticka till träningen. Rätt tråkig dag idag och en så där för jag sov nog inte så bra som jag trodde kommer inte ihåg att jag vaknade men måste ha gjort detta. För jag var slö hela dagen idag och så även på gymmet. Men till fyra så drog jag till träningen och körde sedan hem och så stretchade så middag. Och jag åt inte upp middagen idag trotts att det var köttfärssås idag brukar vara gott men inte idag. Men det kan var för jag sov kasst igår som jag inte var med idag. Så sedan såg jag Simsons och family guy och lite till när jag åt. Vi hoppas på bättre dag imonn men det blir det nog inte efter träningen men vi får se.

TRÄNING: Ja körde idag men det var inte lätt som det skall vara utan rätt tungt på ett par saker. Baksida axel gick inte alls idag och så benspark gick inte heller. Men det måste ha varit sömnen som gav detta för jag klarade detta innan utan problem. Men det är inte bra nu när jag skall höja till nästa vecka.

ROMAN: Jaha då skall jag köra imonn då ja vi hoppas på bra sömn inatt så skall vi se vad som händer imonn.

MUSIK: Ja idag så tänkte jag att jag håller upp med trummorna ett par veckor och ser sedan hur det går men vet i fan om det blir bättre eller inte. Ja jag återkommer om detta efter en eller två veckor.

Och nej jag vann inte nått igår heller, ja eller i lördags om ni så vill. Men till denna vecka då smäller det till det känner jag på mig, eller hur? Jag säger bara detta. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Ledsen

Inga kommentarer: