tisdag 23 augusti 2011

Tisdag 23/8-2011 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till två tiden tror jag att det var men sov sedan så där under natten. Vaknade sista gången till tio låg sedan ända till elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag sedan igång med romanen. Körde den idag fram till två tiden då jag drog i mig en mjukis och så stack jag till ICA för att handla lite. Gjorde slut på mina sista pengar med men jag ligger just nu ca 500 plus denna månaden. Och det är bra för jag skall betala räkning på 900 och så nytt virusskydd på 300-400 så lite mer pengar över är bra. Så efter detta så fick jag vänta på att klockan skulle slå lite till innan jag gick igång med middagen. Men till tre så gick jag loss, hade idag hamburgare med klyftpotatis. Och såg mina serier, nä det gjorde jag inte jag såg Simsons och lite till och glömde min serie idag. Då har jag mer att se imonn. Så sedan efter detta så fick jag även i mig min lunch och såg lite på teven då med. Jo jag glömde att jag ringde till McAfee idag och de hade inte tid förrän till fredag till 12:30 tiden men de måste fjärrstyra min dator för att få bort det. Så då får jag vara hemma för att ta emot detta samtal, men hoppas de blir klara så jag kan ta mig ner till tvätten sedan runt ett tiden. Så mer? En trött dag idag men jag fick ändå gjort det jag skulle så okey då.

TRÄNING: Ja får se till torsdag om jag kommer ihåg den nya tyngden på armarna då. Skall se till att jag gör det då, missade nu förra veckan ju.

ROMAN: Ja lite trögt idag men tillslut så fick jag till det ändå. Ja tre sidor idag med och skall köra igen imonn. Har kommit in på de sidorna där jag bytte penna till en mindre det ger mer text per sidan det.

MUSIK: Ja skall köra lite till ackord till torsdag får se vilka jag lär mig det beror på hur de låter det.

Japp dagen är till ända och jag säger som vanligt Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: