torsdag 11 augusti 2011

Torsdag 11/8-2011 21:48

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden igår och sov sedan rätt bra men vaknade ett antal gånger under natten med. Sista gången jag vaknade var till elva tiden, men jag låg kvar ända till halv tolv innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så ringde jag till teve butiken. Han sa nä det kan jag inte skicka ett batteri det kosta 40 spänn att skicka så det går inte alls. Men han sa var jag skulle få tag i det och jag ringde ner till urmakaren här i Olskroken och han hade. Och det var det som var felet med det så nu fungerar den som den skall. Så efter detta gjorde jag inte många knop idag spelade lite på datorn men ingen mycket bara en liten stund. Så sedan när klocka slog fyra så drog jag till träningen, tränade och så hem stretch och så middag på det. Idag smakade maten god nitton spydde arton dog så jag skall ta samma till nästa vecka skall köpa mer köttfärs imonn mellan tvätten. Så såg lite på teven med idag Simsons och family guy som vanligt sedan spelade jag in en film med idag. Är nog inget vidare den men kan se för jag har inte annat att se just nu. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn. Jo en sak till jag vann inte nått igår heller, som vanligt men till lördag då smäller det till eller hur?

TRÄNING: Träningen gick bra idag och jag fick inte mer ont i ryggen idag. Men jag tänkte lite mer idag hur jag lyfte än jag gjorde innan. Men jag skulle också behöva nya skor, köpte ju billiga för jag inte hade råd men inte så bra. Så till lördag skall jag ha till nya skor och så ny dammsugare,  ja lotto då menar jag. Så är det höjning till nästa vecka kommer bli tungt har kommit upp rätt rejält i tyngd på vissa grejor. Ja vi får se hur det går med det ni får veta till måndags kväll.

ROMAN: Ja nu till lördag så skall jag köra novellen sedan till tisdag så skall jag gå på det igen.

MUSIK: Ja då skall vi testa till måndag lite om armbågen är bättre eller inte. Vi hoppas på det förstnämnda.

Dags att säga hej för idag men jag kommer igen imonn med mera så vi ses då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: