torsdag 25 augusti 2011

Torsdag 25/8-2011 21:45

DAG: Jaha natt igen då ja, rätt bra sådan inatt men somnade till ett tiden och sov sedan bra fram till sex. Jag vaknade upp och kunde sedan inte somna om igen, så till sju tiden så gick jag upp. Fick i mig en storfrukost idag med oxpytt och bacon och såg lite på teven på nått som jag inte minns nu. Så efter detta till halv ett tiden så ringde det, och det var McAfee som ringde de skulle ha ringt imonn men ringde idag. Så de fjärrstyrde datorn och löste problemet dock inte som jag ville men det försvann iallafall. Hur? De ominstallerade och så var det löst, men innan så var detta program inte med i sviten utan utanför. Så men problemet är löst idag och det är bra för då har jag mer tid imonn. Så mer. Jo efter detta till ett så drog jag i mig lunchen och så väntade jag på att klockan skulle slå fyra. Jo lite på keyboarden gjorde jag med men mer om detta nedan. Så till fyra så drog jag och tränade sedan hem och stretch och så middag på det. Det smakade inte bättre idag och jag åt inte upp allt idag heller. Får göra nått annat till nästa vecka, tror det blir köttfärssås igen ett tag. Så tänkte jag skulle göra pommes och kotletter som jag sedan bara värmer i mikron, vi får se vad jag hittar på en dag. Så såg på family guy idag när jag åt och sedan ett par minuter på charlies änglar eller nått sånt. Så mer? Nä jag vann inte nått igår heller som ni såg på twitter ja eller inte såg där. Mer jo imonn så skall jag ner med tvätten sedan när den torkar så skall jag till apoteket sedan ICA och så dammsugarbutiken och hem. Jo jag gjorde räknar idag med kommer få lite över 1000 att leva på denna nä nästa månad. Men då håller jag en 1000 till nästa månad med skall ju betala försäkring och skydd till datorn så jag måste ha pengar till det med. Blir som vanligt en hård månad, men jag brukar klara mig på 1000 hoppas jag gör det nu med.

TRÄNING: Ja det gick bra idag och jag var i tid med men det var tungt på armarna idag. Och jävligt svettigt, brukar svettas men inte så här som idag. Om det var vädret eller vad det nu var, men svettigt var det iallafall.

ROMAN: Ja till tisdag så skall jag köra loss igen då ja, lördag är sista dagen för novellen.

MUSIK: Körde lite ackord idag men de flesta låter lite mysko så jag lär mig dem som låter bra. Körde ett tag idag iallafall.

Japp inget på lotto men till lördag så smäller det till eller hur? Nu är det bara detta kvar. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: