torsdag 18 augusti 2011

Torsdag 18/8-2011 21:45

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår vid tolv tiden. Sov sedan bra fram till tio tiden efter detta så sov jag korta stunder fram till elva. Sedan så låg jag till tolv innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så satte jag igång med mitt lilla experiment på trummorna. Så efter detta så pillade jag lite mer med keyboarden och så spelade jag lite spel. Sedan gjorde jag inte nått fram tills klockan slog fyra och jag stack till träningen. Tränade och så hem stretchade och så middag på det idag, såg på family guy när jag åt sedan lite film. Så mer? Micro blogg idag tror jag visst att det blir. Så mer? Jo jag beställde en bok i tisdags skall komma ner till bokaffären där jag skall hämta den. Det är John Ajvide Lindqvist lilla stjärna. Som jag tänkte jag skulle inmundiga en dag är inte klar med King ännu men tänkte kör en till ändå. Men jag måste köra igång att läsa lite mer nu igen har varit slö på detta ett bra tag nu. Men till söndag så skall jag tvätta golvet i köket ser för jävligt ut, så det är rent tills jag får min nya dammsugare tänkte jag. Men skall ta lite tid varje dag och läsa kan göra det på måndag och torsdag när jag ändå inte kan spela trummor. Men jag måste läsa mer. Skall sätta igång tills imonn tänkte jag med detta om jag får tid.

TRÄNING: Jaha idag gick det bra att köra trotts att jag höjde. Och jag var i tid med idag så det gick bra. Trodde att det skulle bli jobbigare men det blev det inte iallafall inte idag.

ROMAN: Ja då kör jag imonn igen då ja, skall också ut och handla lite imonn skall då passa på att se på dammsugare vad de kan kosta.

MUSIK: Ja körde två minuter idag igen och det gjorde ont så över är det inte men hur länge skulle det ta? Vi får svar till måndag hoppas jag. Sedan är jag inte säker att det blir bättre eller inte vi får se.

Ja inte mer än detta idag. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: