söndag 7 augusti 2011

Söndag 7/8-2011 20:06

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till ett tiden men sov sedan rätt kasst fram till elva tiden. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen till tolv tiden sedan gick jag med en gång med hemsidan. Uppdatering 67 68 på spotify sidan och 90 91 på startsidan som vanligt så hade inte mixmegapol uppdaterat. Ni får gärna maila dem jag har gjort det många gånger om detta. Så efter detta så skulle jag då gå loss på spelet jag spelade tio minuter sedan gav jag upp. Så roligt var det men jag testade lite mer sen men det gick lika dant igen så jag la ner igen. Så sedan så satta jag mig och läste lite ur King en halvtimme nått sånt. Och efter detta så väntade jag på att klockan skulle gå så jag kunde gå igång med middagen. Körde karréer med klyftpotatis idag och kebab sås även om denna sås bara är kryddad ketchup så är det rätt god. Har aldrig ätit denna sås någon gång där de säljer kebab men ändå. Så såg på drakarnas rike som jag spelade in igår, men jag har sett den innan med och jag sparade den inte. Så efter detta så var klocka så pass mycket så jag fick kasta i mig mina piller. Så mer? Kommer lite mer som jag skall ta och spela in men det går inte igång förrän till slutet av augusti. Mer? Jo vinst på lotto idag hade var gott lite stålar till dammsugare hade varit bra vi får se om jag får så kan ni se det på twitter idag annars får ni veta tills imonn vid blogg tid.

TRÄNING: Ja har packat idag så jag är redo för träning imonn. Skall bara kolla så att jag skrev alla nya tyngder rätt sedan till torsdag så skall jag skriva in en tyngd som jag inte vet idag. Sedan till nästa vecka igen så kör jag tyngre som planerat.

ROMAN: Nä inget idag men jag la till lite som jag kom på idag så skall lägga in det till tisdag när jag kör igen.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör imonn då skall nog spela lite trummor och se hur det går men annars så blir det nog inte mer än det.

Lotto som jag sa lite pengar hade kommit bra idag, jo på tal om pengar ja. Nu går det nog som jag trodde det skulle gå dollarn rasar och drar med sig euron så det blir nog inte mobil eller nytt bredband alls skulle jag tro. Nu är det bara detta kvar. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: