lördag 20 augusti 2011

Lördag 20/8-2011 20:05

DAG: Jaha natt i gen då ja, och en rätt kass sådan med, somnade till ett tiden som jag skulle igår men vaknade sedan igen till halv två sedan fyra och så sex och ett par gånger till innan jag kom ur sängen till tio tiden. Fick i mig frukosten en storfrukost med oxpytt och bacon och så drog jag igång med novellen. Körde den ett tag idag och sedan så ringde jag till farsan han fyller år idag 77 bagare om man nu kan säga så om år. Så pratade en stund sedan så gick jag igång med storstretchen till halv fyra tiden. Jo jag fick i mig en mjukis innan detta med. Efter storstretchen så gick jag igång med middagen, körde idag karréer med klyftpotatis och kebab sås. Har den såsen till allt kött nu men snart så tröttnar jag på den med. Såg mina serier idag med men det var många idag så jag hann inte med alla. Och jag vet inte om jag skall se alla heller det var så där idag. Men en serie har tagit slut idag, nja igår så den är borta nu. Så men mer kommer imonn så skall jag ställa in boxen för inspelning till nästa vecka. Så mer? Jo jag måste ha 1000 över till nästa månad med kommer få försäkring på 900 då hoppas jag kan spara 1000 extra denna månaden. Så skall jag också köpa nytt virusskydd mm men det går inte på så mycket men med de 900 så blir det dyrt. Så mer? Jo i morse så ville inte datorn heller fick stänga av och starta om den. Vi får hoppas att detta inte blir ofta. Så mer? Jo imonn är det dammsugning och så hemsidan och så städa köket så får se om jag hinner med läsning imonn. Kan hoppas jag vaknar tidigt så jag hinner med det imonn.

TRÄNING: Jaha har lite ont i ryggen med idag när jag körde storstretchen och det gick som vanligt rätt trögt idag. Men jag har bytt sätt att stretcha benen får se om det gör det bättre. Har harvat länge på detta sättet men det är ju för att jag hade kass rygg men nu är detta över så. Vi får se om jag får resultat lite snabbare nu, jag var rätt vig när jag körde aikido och karate.

NOVELL: Ja körde på den en runda idag la till lite idag och kanske den blir lite bättre hoppas jag på. Men jag har en gång till lördag att gå igenom den igen, får se vad jag gör då.

ROMAN: Nä inget idag kommer igen till tisdag med mer på denna punkt.

MUSIK: Plinkade lite idag men inte mycket skall se till måndag om jag inte skall köra igenom de nya ackorden då. Vi får se skall ju också får svar på armbågen då hoppas jag.

Det är lotto idag och jag har lagt in lite tips med igår så vi får se om de ringer så får ni veta i twitter annars blir det tills måndag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: