söndag 14 augusti 2011

Söndag 14/8-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då som vanligt och en rätt kass sådan med men inte så kass som igår. Sov men vaknade ett antal gånger under natten, sista gången till elva. Kom ur sängen och fick i mig frukosten sedan drog jag genast igång med dammsugningen. Efter detta så körde jag hemsidan med en gång och till ett tiden eller där efter så var jag klar. Så uppdatering 69 70 71 på spotify sidan och 92 93 94 på startsidan och ja MixMegapol hade uppdaterat idag så alla uppdaterade idag. La ut det på twitter och facebook med idag just nu för en lite stund sedan. Så mer? Efter detta då klockan var runt ett eller lite där efter så gick jag loss på ugnen. Jag hade bara en gummihandske idag för ena var sönder, men jag sprayade på och lät vara i 30 minuter sedan skurade jag bort och lät stå och vädra i 30 minuter och så brände jag den i 30 minuter och då trodde jag att det inte alls var bra för det rök som bara fan. Men jag brände av den på 300 grader i 30 minuter sedan efter detta så rök det inte mer. Och jag körde pommes idag och de blev okey utan rök, så men det blev inte helt rent heller men det slutade att ryka så okey. Så sedan till fyra tiden så drog jag igång med middagen. Körde korv och pommes idag med ketchup och såg family guy när jag åt. Två timmar men jag snabb spolade med för jag har sett innan. Så mer? Jo det är lott men de ringde inte igår så ingen storvinst men kanske lite. Jag vet att ni håller tummarna så jag är redo för att ta emot stålar. Blir det nått så se twitter eller så får ni imonn veta att jag inte vann nått, runt 21:40 tiden.

TRÄNING: Ja har packat idag och är redo för träningen imonn. Då är det höjning och kommer nog bli lite tungt ni får veta imonn hur det gick.

ROMAN: Ja tisdag så kör jag igen då.

MUSIK: Ja då skall vi se om armbågen håller eller inte, men är det bättre så är det okey med. Ni får veta imonn.

Spanat på en dammsugare idag ligger på 779 men finns inte i lager men jag har en affär här uppe i Olskroken som har skall kolla där med en dag. Om det finns under 1000 så tar jag en där. Så nu är det bara detta kvar Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: