söndag 21 augusti 2011

Söndag 21/8-2011 20:07

DAG: Ja som vanligt så kör vi igång med natten, somnade till ett tiden men sov sedan så där under natten. Många vak inatt fram till elva tiden då jag gick upp med en gång. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med dammsugningen med en gång på detta. Efter detta så gick jag loss på hemsidan uppdateringar idag är 72 73 på spotify och 95 96 på startsidan. Som vanligt så uppdaterade inte MixMegapol idag heller orkar bra en vecka i taget. Så efter detta så satte jag igång med att skura köksgolvet. Det var illa jobbigt och det satt som fan idag jag var slut när jag var klar jag trodde det skulle ta en timme men det tog över två. Men jag skall göra det innan det blir så illa som nu nästa gång så tar det inte alla mina krafter. Så sedan drog jag i mig en mjukis och så fick jag vänta lite på att tiden skulle gå innan jag gick igång med middagen. Men jag satte mig och läste idag ett par timmar nä en timme nått sånt. Sedan körde jag igång med middagen idag benfri kotlett med pommes och kebab sås såg mina serier idag med sparade en till idag så blev en inspelad igår med. Så mer? Jag köpte en burk med inlagd gurka förra gången jag var på ICA den gick på 10 spänn så jag tog en. Tänkte jag skulle ha den på mackan men jag har ätit den ur burken nu. Rätt gott har inte ätit detta på väldigt länge typ 18 år eller nått sånt. Så kanske köper lite leverpastej med en dag så kan jag köra detta med. Men detta har jag inte ätit på över 30 år så vet inte om jag gillar det eller inte. Vi får se hur jag gör med det en dag. Mer då? Nä inte mer än att jag skall kolla om jag vann nått igår eller inte, lite kan jag väl få då. Jag återkommer med detta i twitter om jag vann eller till måndag om jag inte vann.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och jag är redo för träningen imonn. Kan bara hoppas att jag sover bättre inatt, annars blir det jobbigt imonn.

ROMAN: Ja inte förrän till tisdag så skall jag gå på det igen. Vi hörs då igen.

MUSIK: Ja får se vad jag gör tills imonn men lite keyboard blir det nog allt. Så får vi se om han ringer imonn med.

Japp lotto så jag räknar med era tummar idag med eller om ni höll dem igår så går det bra med. Jag tror på lite stålar iallafall. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: