fredag 5 augusti 2011

Fredag 5/8-2011 20:12

DAG: Japp sen igen men jag kollade en sak bara på internet och glömde tiden. Men nu är jag här och jag börjar med natten som vanligt. Somnade igen runt två tiden (det är bra med tanke på att jag brukar somna runt tre fyra tiden) men sov så där efter detta vaknade ett antal gånger under natten. Och sist till tio tiden men jag låg kvar till halv elva innan jag gick upp. Så fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen körde idag fram till halv två tiden. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis nä, jag drog till ICA för att handla lite. Tog ut 500 så nu har lite lite över 1000 kvar denna månad. Köpte lite men inte så mycket idag skall ta det till söndag tror jag. Så när jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och fick sedan vänta på att klockan skulle slå tre då jag satte igång middagen. Hade idag kotletter med pommes och inget mer, men det var gott och jag såg lite på teven med. Lite Simsons men det var gammalt så jag slog över till filmkanalerna och såg lite på Beck. Så även när jag åt lunch men mest så slö tittade jag. Så efter detta så har jag kollat upp lite smått på internet tanken är att jag skall skaffa ny mobil tills slutet av året men vi får se om jag gör det eller inte. Så mer? Lite kallt idag när jag var ute men då har jag också 27,6 grader inne med så det blir lite kallt när man går ut. Mer? Jo jag såg att Telia inte hade uppgraderat min station ännu vet inte om jag skall ta högre hastighet eller inte jag ligger nu på 439 går jag upp så kommer jag ligga på 499 då har jag 60 MB och 10 MB uppströms. Sedan tillkommer 100 nått sånt för telefonen. Det är nummerpresentatör och kväll och helg som kommer till sedan runt 100 nått sånt. Men detta blir ju bara var tredje månad med så. Vi får se vad jag gör eller inte gör, får fundera på det lite med bredbandet och mobilen.

TRÄNING: Ja har lite träningsvärk i armarna idag men då har jag hållit upp med dem ett bra tag med. Så får vi se om det blir cykel tills imonn eller inte men tror det blir det när jag ser på vädret tills imonn.

ROMAN: Ja tre sidor idag och jag är nöjd sov rätt bra för att vara efter träningsdag. Så skall gå på nästa block tills imonn har två sidor kvar bara på detta jag nu är på.

MUSIK: Ja vi hoppas att armbågen släpper snart så jag kan gå igång. Men jag kör på så får vi se om det ger sig tillslut ändå.

Ja vad mer att säga idag inte mer än detta. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: