lördag 6 augusti 2011

Lördag 6/8-2011 20:05

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår som jag skulle till ett tiden nått sånt. Sov sedan rätt bra under natten men morgonen var inte bar sedan. Vaknade stup i kvarten fram till tio tiden, efter detta så somnade jag inte om igen. Till elva så gick jag upp och fick i mig frukosten sedan så satte jag igång med romanen. Körde den fram till halv två tiden då jag drog i mig en mjukis. Efter detta så funderade jag på om jag skulle cykla idag men bestämde mig för att inte göra så. Det var 18 grader ute men inte sol då så jag skippade det idag. Istället så gick jag igång med storstretchen då var klockan tre tiden nått sånt. Stretchade och så gick jag loss på middagen sedan. Så idag hade jag karréer med ris det var väldigt gott idag. Såg på min serie idag men när jag åt och sedan på lite film med. Jo jag spelar in drakarna idag på 6:an har sett den förut men kan se den en gång till. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag, lite kan jag väl få eller? Jo lite kan jag få så det räcker till en dammsugare tack. Lite blogg idag men det var inte så mycket som hände idag heller. Jo det var ingen som ville ha spotify free av mig inte en enda har mailat. Men vill ni ha så dra ett mail till hps65@hotmail.com ni får spotify free (inte premium) lägg gärna med eran adress i mailet så jag kan kopiera över den bara. Free kan spela hur länge som helst men har reklam. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn då jag skall spela spel efter dammsugningen och hemsidan. Har inte spelat detta på massor av månader nu så skall köra imonn. Sedan så kan jag förhoppningsvis hinna med lite läsning det var också ett tag sedan nu. Måste komma igång med det igen snabbt.

TRÄNING: Japp kände av armarna idag när jag körde men det var ju för att jag inte kört på ett tag. Men stretchen gick bra och jag har höjt allt på schemat med men en grej måste jag kolla upp till nästa vecka. Skall till nästa vecka kolla höjningen och höja till näst nästa igen.

ROMAN: Japp gick på tredje blocket idag och är nu uppe i 75 sidor så lite över 100 sidor blir det nog en 150 kanske men då skall jag också rätta texten det tar ett antal sidor det med.

MUSIK: Har spelat lite idag på keyboarden och gjort lite framsteg men jag har ju lagt ner detta för att fokusera på trummor men så var det det med armbågen med.

Ja idag är det lotto så jag hoppas på era tummar idag så skall jag nog kamma hem så pass att jag kan köpa ny dammsugare. Tummarna tack. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: