fredag 12 augusti 2011

Fredag 12/8-2011 20:04

DAG: Jaha inatt sov jag som vanligt rätt kasst men sov idag ända fram till elva innan jag gick upp. Nä jag låg till halv tolv innan jag gick upp så jag fixade till mig sedan drog jag ner till tvätten och fick in den. Efter detta så drog jag i mig frukosten sedan väntade jag på att klockan skulle slå kvart i ett, då det var dags att hänga upp den samma. Det gjorde jag och efter detta så stack jag till ICA för att handla lite. Så på vägen hem så kollade jag till tvätten och så tog jag mig upp igen. Fick stoppa in kycklingen i idag för att den skulle vara klar tills nästa vecka. Men jag har ett stort problem ungen är inte ren, så jag får ta till söndag och försöka städa ut den. Har köpt ett medel som gör detta men det är starkt frätande. Men jag måste till söndag hoppas bara att kycklingen inte tog smak för då är den kass. Vi hoppas inte det brukar inte göra saker i ugnen men nu måste jag för att göra kycklingen så. Vi får se hur det går med det. Så sedan så fick jag upp tvätten och till fyra tiden så kom jag igång med middagen. Hade idag karréer med ris det var väldigt gott idag och jag såg min serie idag med vet inte vad jag tycker om den ännu får se. Så sedan så hoppade jag lunchen idag kände inte alls för det idag. Har nog tröttnat lite på grönsaker får se hur jag gör med det. Så sedan så la jag upp lite på hemsida idag jag la upp spotify länk på musik sidan och på spotify sidan. Kan ni komma till min sida om ni kickar på den. Jag har just lagt in den på min blogg sida med längst upp. Så mer? Luktar bränt i lägenheten med nu efter kycklingen. Jo jag såg att det finns uppdatering till bloggen med skall hämta detta imonn. Eller om jag hinner idag.

TRÄNING: Jaha skall köra storstretch imonn då och det blir nog inte någon cykel heller men kanske det blir om vädret tillåter.

ROMAN: Ja så igår att jag skulle gå på novellen imonn men det är inte förrän till nästa vecka jag gör det imonn är det roman som vanligt. Fick inte till dagarna riktigt nu, ju nu fick jag till dem som de skulle men inte innan.

MUSIK: Ja skall spela lite till måndag så får vi se vad som händer då hoppas att det är bättre då men vi får se.

En okey dag idag och vi hoppas på bra sömn imonn så skall jag nog köra imonn med. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: