lördag 13 augusti 2011

Lördag 13/8-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till ett tiden eller lite där efter men sov sedan rätt kasst. Speciellt på morgonen vaknade till fem sex sju åtta sedan tio och ett par gånger till fram till halv tolv. Så morgonen var kass idag men jag kom upp och fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Men eftersom jag var sen idag så var jag klar till halv tre tiden. Så jag gick då igång med träningsmaten var klar med den till lite innan fyra tiden. Och beslutade då att jag inte skulle cykla idag det hade mulnat på så jag la ner det idag. Men jag körde igång med storstretchen efter detta så fixade jag middagen. Hade idag korv och mos men ketchup och rostad lök. Det var väldigt gott idag och såg gjorde jag på mina serier med. Så mer? Slö dag idag men jag fick ändå gjort det jag skulle så okey. Imonn är det dammsugning och så hemsidan och sedan skall jag då rengöra ugnen. Skulle ha nått för ögonen med men tror inte jag har det men får ta på mina vanliga ögon skyddar väl lite ändå. Så mer om detta imonn vid åtta tiden. Mer? Jo jag hoppas jag somna i tid idag så jag är pigg imonn och har tid på mig för att göra allt jag skall göra. Vi hoppas på det, kan säga att jag inte gillar syra man skall skölja i 20 minuter med vatten om man får det på sig. Ja vi får se hur det går med det bra hoppas jag. Vi hörs igen imonn.

TRÄNING: Ja idag så körde jag inte cykel det mulnade på och jag var sen så jag la ner det. Har bara kört två gånger detta året inte bra, men vädret kanske blir bättre denna månaden. Så skall jag då höja till nästa vecka med kommer bli rätt tungt vi får se hur det går då. Mer om detta till måndag.

ROMAN: Ja idag var jag sen redan från början så stötte jag på lite mer ändringar jag gjort när jag skrev. Det var tydligt när jag gjorde dem men inte nu men jag fick ihop det ändå idag. Så har kommit fram till när hon passerar gränsen mellan verklighet och fantasi. Men hon har det inte lätt heller halva kroppen sönderbränd med.

MUSIK: Ja till måndag så skall jag testa armbågen igen då hoppas på bättre än innan. Men vi får se hur det går med det tills måndag.

Det är dags att säga detta Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: