tisdag 9 augusti 2011

Tisdag 9/8-2011 20:09

DAG: Jaha lite sen idag men jag spanade på lite internet idag så jag glömde tiden idag igen. Men nu är jag här natt ja, somnade som jag skulle igår redan innan två igår men sov sedan rätt kasst efter detta. Vaknade ett antal gånger sist till sex låg till sju skulle då upp och fixa till mig men la mig igen. Runt åtta tiden somnade jag igen men sov bara i korta stunder fram till elva tiden. Stack då in på toan och sedan så fick jag i mig frukosten. Efter detta så drog jag igång med romanen, men kass sömn fick det att dra ut på tiden idag och var inte klar förrän till två tiden. Då drog jag till ICA och handlade lite sedan hem igen och satte igång med middagen med en gång. Hade idag korv och pommes det var gott idag förra gången jag tog det var det inget vidare. Så såg på min nya serie idag men när jag åt, den var väl så där. Så sedan så har jag inte gjort med idag tog igen lunch idag utan tog då min mjukis som jag glömde idag efter mat ruschen. Så mer? Jo jag gick om min kompis idag på ett spel på facebook med ett smil. Så mer? Nä inte idag rätt halv kass dag idag men fick gjort allt jag skulle så okey då da.

TRÄNING: Ja kände av lite av ryggen igår så jag drog på gelé idag tre gånger så skall jag köra det imonn med så att det släpper. Så får vi se hur det går med armbågen sedan.

ROMAN: Ja idag tog det emot rätt mycket jag skrev innan och så ändrade jag sedan efter när jag skrev storyn. Så det är ett hoppande mellan sidor just nu lite jobbigt att köra. Men jag fick mina tre sidor gjorda så bra dag idag.

MUSIK: Ja skall vila nästa vecka med sedan skall jag gå loss på trummorna igen och se hur det går då. Spelade lite keyboard idag men bara lite.

Jaha då var det nog för idag säger som jag burkar göra vid denna tid. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: