onsdag 24 augusti 2011

Onsdag 24/8-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, och en kass sådan med kunde inte somna igår så jag låg ända till tre fyra tiden inatt innan jag somnade. Sov sedan rätt kasst med men fick lite mer sömn på morgonen. Låg ända till efter tolv innan jag gick upp idag, fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde den idag fram till två tiden då jag drog till ICA för att handla lite till. Men köpte inte yoghurt idag som jag skulle ha gjort men får ta det tills fredag. Så fick idag boken jag beställde var nere på Bokus och hämtade den idag då jag var ute och handlade. Så sedan kom jag hem och så skulle jag ha tagit en mjukis men det blev inte av idag skall ta en imonn istället. Så mer? Jo jag fick igång middagen idag med hade idag karréer med pommes och kebab sås är lite gott ännu. Såg mina serier idag som var tre till antalet för jag inte såg igår. Synd att jag inte sa till torsdag på McAfee då har jag inget alls att göra men jag sa fredag av någon anledning. Så mer? Blir mycket att göra på fredag för är det tvätt sedan är det datorn och så dammsugaren och så lite till i ICA blir fullt upp den dan. Så mer? Jo jag fick byta lösen på min blogg för ett par dagar sedan, på nått sätt så hade det kommit ut och jag bytte då men jag var inte säker på att det inte var buff mail. Men jag loggade in och de sa samma sak där så jag bytte då. Det var min wordpress på nätet som jag fick byta inte min vanliga blogg på henrikporali.se. Mer? Rätt kass dag idag men jag fick ändå gjort det jag skulle så. Och som vanligt så sätter denna kassa dag igång med kass natt. Suck.

TRÄNING: Ja har packat idag och är redo för träningen imonn. Skall då se till att jag får rätt tyngd på armarna denna gången. Kommer nog få lite träningsvärk med till fredag skulle jag tro.

ROMAN: Sen start idag men när jag väl kom igång så hade jag bra fart så jag fick mina tre sidor gjorda idag med. Och det kommer bli över 100 sidor kanske närmare 150 nått sånt skulle jag tro.

MUSIK: Ja får se vad jag gör imonn men lite ackord skall det nog bli ändå hoppas jag.

Lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta på twitter hur mycket det blev. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: