måndag 15 augusti 2011

Måndag 15/8-2011 21:44

DAG: Ja lite små kass natt igen men bättre sömn på morgonen än dagarna innan. Somnade till tolv tiden och sov sedan rätt bra fram till tio tiden efter detta somnade jag och vaknade jag fram till tolv tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så testade jag sedan att spela trummor men mer om detta nedan. Så efter detta så spelade jag bejeweled 3 och klarade idag quest 100% äntligen så kom jag över 4000 poäng i kortspelet. Hurra för mig och så vann jag igår med 94 spänn som jag snabbt spelade bort och vann inte nått, suck. Så sedan gjorde jag inte mycket fram till fyra då jag drog till träningen. Tränade sedan hem och stretchade och så middag på det, idag som till torsdag var det gott med maten. Kollade på family guy när jag åt och sedan lite 2½ män med ett tag. Så mer? Nä kommer inte på mer idag eller? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer, så tills dess hej.

TRÄNING: Japp idag var det nya tyngder och jag var sen men ändå innanför tiden men bara precis. Tungt idag på bensparken och baksidan axlar, har ont i vänster knä och baksidan så har jag innan klarat detta men inte nu? Vad det nu beror på, jag höjde inte baksidan alls.

ROMAN: Jaha då kör vi igen tills imonn skall ut och handla med imonn. Skall då passa på att titta in för dammsugare vad de nu ligger på där.

MUSIK: Ja körde två pass idag och fick lite ont idag men det gick över snabbt så kanske har det blivit lite bättre men inte bra. Men jag trodde att det skulle ta två tre månader men det kanske tar längre tid ändå. Skall köra tre minuter på torsdag får se hur det går då. Sedan skall han ringa mig till måndag nästa vecka så får vi se vad han säger.

Ja det är ånyo dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: