fredag 7 oktober 2011

Fredag 7/10-2011 20:08

DAG: Jaha natt igen då ja och en kass sådan med, somnade inte som jag ville igår utan till tre fyra tiden. Sov sedan kasst hela natten fram till åtta kunde inte somna om igen utan låg vaken till elva innan jag gick upp. Hann inte mer än duscha innan jag gick gå ner till tvätten. Men när jag kom upp så fick jag i mig frukosten sedan så var det ner igen till ett tiden och hänga upp den samma. Efter detta drog jag till apoteket och köpte öronproppar och lite till. Sedan till ICA för att handla lite igen och så hem igen. Jag fick inte i mig en mjukis idag glömde den för jag var så trött. Men jag tar en imonn stället tänkte jag. Kom hem och så satte jag igång skannern till datorerna idag sedan drog jag igång med middagen. Men innan dess till kvart i fyra tiden så stack jag ner och hämtade upp tvätten och la ni den. Så var det middag hade idag karréer med pommes och såg mina serier med så även när jag åt lunch. Fram till lite efter sju idag såg jag serier. Mer då? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja får lite ont i foten när jag är ute men skall inte ut mer förrän till söndag nu så vi hoppas att de släpper snart.

ROMAN: Ja idag var det inget men tills imonn så skall jag köra igen. Vi hoppas dock på bättre sömn natt…

MUSIK: Nä inte här idag.

Trött dag idag men kommer igen imonn med mer krut hoppas jag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: