söndag 16 oktober 2011

Söndag 16/10-2011 20:07

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår som jag skulle men sov sedan inte så länge idag. Dock somnade jag om ett par gånger men till sju så vaknade jag för första gången sedan igen till åtta nio tio och till halv tolv gick jag upp och fick i mig frukosten. Efter detta så gick jag igång med dammsugningen med en gång och till ett tiden så var jag igång med hemsidan. Idag hade alla uppdaterat och på spotify sidan var det 95 96 97 och startsidan var det 120 121 122. La också upp det på twitter och på facebook idag. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis och så satte jag mig att läsa ett tag innan jag gick igång med middagen till halv fyra tiden. Hade idag tjockakorvar med pommes tänkte ha mos men tog ändå pommes idag. Det var väldigt gott var nu en månad sedan jag hade det och såg på mina serier när jag åt med. Så mer? Jo fick en lapp idag i lådan att det var den 18 tisdag han kommer och smörjer fönstren. Så jag har redan plockat bort i fönstren idag så det är klar han kommer kanske till sju och då är det bättre att det är klart med det. Så mer? Jo jag skall köpa Roboform everywere efter den 25é när jag har pengar denna månaden så skall jag spara en 1000 och skall inte köpa mat alls. Så jag tror jag har råd med detta går på ca: 70 spänn för detta året sedan 140 för nästa år. De har special pris just nu så jag skall ta det. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn jo. Jag fick inget samtal igår men kanske lite på lotto ändå blev det nått så ser ni detta på twitter annars får ni veta imonn vid nästa blogg. Vi hörs och ses igen, imonn.

TRÄNING: Ja jag har packat väskan idag och är redo för träningen imonn. Men jag skall ju upp till nio så seg kommer jag vara men hoppas det går bra ändå.

ROMAN: Ja skall köra igen till tisdag efter han har varit här och fixat fönstren. Skall då rätta och skriva ut den för att sedan till onsdag köra igång igen.

MUSIK: Ja lite musik hoppas jag kunna köra imonn med efter läkarbesöket. Vi får se hur det går med det.

Jaha inte mer att säga idag så jag avslutar som vanligt med Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: