tisdag 11 oktober 2011

Tisdag 11/10-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tre fyra tiden igår och sov sedan fram till elva men låg fram till tolv innan jag kom ur sängen. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen. Körde idag fram till tre eftersom jag var så sen igång idag. Så drog igång med middagen sedan till halv fyra tiden, hade idag en kotlett och en karré med pommes. Såg min serie idag när jag åt och sedan lite till när jag fick i mig lunchen. Så mer? Jo lagt upp lite trumgrejor idag på twitter mer än detta då. Jo jag fick reda på idag att novell tävlingen är över men mer om detta nedan. Så mer? Mer ja kände för chips idag sådana med tsatsiki på finns nog inte mer men de var rätt goda men har inte råd nu har jag 400 kvar som skall räcka till den 25é. Så mer? Jo spelade lite idag med men mer om detta nedan. Så mer? Kortblogg idag igen men har det hänt mer idag då? Lite små slö dag idag men det gick ändå bra allt idag. Brukar vara mer segt efter träningen men idag var det okey. Nä kommer inte på mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja känner av foten ännu men till nästa vecka så är det nog borta ändå hoppas jag.

NOVELL: Ja tävlingen är avgjord idag nä den var nog sedan läge avgjord men man får inget mail om detta så det går inte att veta men den är avgjord och jag var inte med bland de som vann inte heller med de som fick hedersomnämnande men de hade jag inte heller trott så ni kan kolla in på denna länk: http://www.skriva.bravewriting.com/ 

ROMAN: Ja körde idag och jag har bara en sida kvar nu att skriva sedan skall jag ordna till den med tar nog en dag det eller en timme. Så kan jag sedan gå loss på den igen. Men mer om detta tills imonn.

MUSIK: Ja idag körde jag lite på keyboarden skall nog köra lite till torsdag vi får se hur jag gör.

Japp denna dag är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: