söndag 9 oktober 2011

Söndag 9/10-2011 20:07

DAG: Jaha som vanligt natt då igen, somnade inte som jag ville igår utan låg ända till tre tiden innan jag somnade. Sov sedan rätt kasst fram till tio tiden men kom inte ur sängen förrän till tolv tiden då jag kom upp och fick i mig frukosten. Efter detta så var det dammsugning som gällde för mig och sedan på detta var det hemsidan. Idag hade alla uppdaterat och jag fick på spotify sidan 92 93 94 och startsidan 117 118 119 och jag har lagt upp det på facebook och twitter med. Och så har jag ändrat på min twitter med skall lägga upp hemsidor nu om jag kommer på bara nog med varje dag. Idag var det McAfee site advisor. Så efter detta så drog jag till ICA för att handla lite, sedan hem och satte mig att läsa en halvtimme nått sånt sedan var dem middag. Idag hade jag karréer med klyft till och såg på mina serier idag med. Så sedan till lunchen så spanade jag lite på film om börsraset till 2008 men såg inte klar den bara ett tag. Mer då? Nä kommer inte på mer idag så jag säger hej för idag och kommer igen imonn istället.

TRÄNING: Jag har packat väskan idag och är redo för att gå igång imonn. Men foten måste vila en vecka till innan jag kan köra igång med den. Sedan tar det till den 25è innan jag kan köpa skorna med.

ROMAN: Ja till tisdag så kör jag igen då ja. Kommer gå in på avigsida nästa gång jag kör det innebär att jag kör på sidor jag redan skrivit på men då på baksidan av dem.

MUSIK: Ja jag har ingen aning om vad jag skall göra imonn men troligen inget alls då.

Ja fick inget samtal igår så var nog ingen storvinst men kanske lite vi får se ni får veta i twitter eller imonn till bloggen. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: