torsdag 20 oktober 2011

Torsdag 20/10-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle men sov sedan inte som jag ville. Slog upp ögonen till sex och låg sedan fram till sju innan jag kunde somna igen. Men sov sedan så där fram till tolv tänkte jag går inte upp innan tolv så får jag så mycket sömn som jag kan. Så fick i mig frukosten och så satte jag igång med musiken körde idag fram till tre tiden innan jag la ner för idag. Så sedan till fyra så drog jag till träningen tränade och så hem stretch och så middag på det. Idag smakade maten rätt gott men jag har valt annan mat till nästa vecka får se hur detta smakar då. Såg på Simsons när jag åt och sedan lite på en film. Så mer? Jo jag vann inte nått igår heller men det är som det brukar var det men till lördag då smäller det det känner jag på mig. Så mer? Får hoppas att de håller priset på Roboform tills den 25é för jag skall köpa det då, än så länge har de det men vi får se till den 25é. Så mer? En okey dag och var inte alls så trött idag trotts att jag vaknade tidigt. Nä inte mer idag kommer igen imonn då det är tvätt som gäller för mig, skall också ut och handla träningsmaten.

TRÄNING: Ja det gick bra idag och det kändes bra med att köra missade ju tyngden på armarna förra vecka men det gick bra denna ändå.

ROMAN: Ja lördag så kör jag igen får se hur det går då.

MUSIK: Ja har lärt mig lite moll ackord idag de är också lätta att ta så inte så vårt idag men ett par nya låtar. Har dock lite problem med att byta ackord får öva på det ett tag fram över.

Ja det är dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: