onsdag 5 oktober 2011

Onsdag 5/10-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till sju sedan åtta nio och tio och tillslut så var klockan halv elva innan jag gick upp. Fick i mig frukosten efter detta så gick jag igång med romanen. Körde den idag fram till halv två tiden gick fort idag när jag vaknade tidigt. Så fick i mig en mjukis och så gjorde jag inte nått, jo det gjorde jag. Jag skickade ett sms till min trumkompis när han fyller år. Så efter detta gjorde jag inte mycket spelade lite bejeweled 3 gick rätt bra idag men klockan gick igång med så jag fick inte riktigt ro att spela idag. Så mer jo till fyra tiden så gick jag igång med middagen. Hade idag peppar kött av gris och pommes idag var väldig gott har inte köpt detta innan för det fanns inte men det var gott. Såg mina serier idag men när jag åt och så igen på Discovery när jag åt lunch. Så mer? Jo det är lotto idag så jag räknar med era tummar idag så skall jag ta och kamma hem en storvinst idag tänkte jag. Jo jag fick idag tid till tandläkaren idag till den 25è blir en tisdag det inte så bra för jag måste upp till 8:30 tiden är till 10:00 så tar den en halvtimme att blir klar och så frukost på det. Och vad är det då som inte är bra, jag tränar dagen innan. Kommer bli segt men sedan har jag inget att göra så det blir nog lugnt ändå. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer men då till 21:40 tiden.

TRÄNING: Japp har packat idag och är redo för träningen imonn. Men foten gör ont ännu så vi hoppas att det är borta till nästa vecka men det kan nog ta en till tror jag. Så skall jag då köra rotation på övningarna imonn med blir tungt att byta men det skall nog gå hoppas jag.

ROMAN: Jaha då fick jag mina sidor idag med kommer upp över 150 skulle jag tro sedan skall jag då lägga texten rätt med så lite över 160-170 skulle jag tro att det blir efter detta. Nu är det inte så långt kvar.

MUSIK: Ja skall testa trummor imonn men kan inte tänka mig att det är bättre men vi får se.

Lotto idag och jag kan känna på mig att denna vecka så vinner jag allt, eller hur? Jag lägger in det på twitter om det blir nått annars får ni veta imonn på bloggen hur mycket det inte blev. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: